Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

De Crăciun…să fim mai buni! GALERIE FOTO & VIDEO

Copiii din Darabani au participat joi la tradiţionalul spectacol de Crăciun, Casa de Cultură „Theodor Balş” devenind neîncăpătoare pentru trei ore. De la cei de grădiniţă, până la cei mai mari, toţi au colindat şi au transmis urări de Anul Nou, primind la final cadouri de la Moşul.

Spectacolul a fost prezentat de Bogdan Moga şi Mădălina Strungaru. „Crăciunul este perioada specială din an care ne aminteşte nouă, celor mari, de copilărie, de mirosul de portocale, cozonac şi de bradul de Crăciun. Pentru cei mici Crăciunul înseamnă în primul rând împodobirea bradului şi aşteptarea darurilor de la Moşul. Totuşi, indiferent de vârstă, cu toţii simţim spiritul acestei sărbători” le-au transmis dărăbănenilor prezentatorii. Primii care au urcat pe scenă au fost micuţii educatoarei Viorica Culică care au cântat colinde şi au făcut urări de Anul Nou, fiind urmaţi de elevii clasei pregătitoare coordonaţi de prof. înv. primar Violeta Ungureanu.Le-au dat „Bună dimineaţa la Moş Ajun” dărăbănenilor grupul de colindători ai secţiei externe din cadrul Şcolii Populare de Arte Botoşani, cursanţii anului I coordonaţi de prof. Zîna Andronic impresionând asistenţa cu urarea „De Crăciun”.  Elevii clasei pregătitoare a profesoarei Galia Hrimiuc au realizat un dans Jingle Bells coordonat de prof. Clubului Copiilor din localitate, Lăcrămioara Jar. De asemenea, micii instrumentişti pregătiţi de prof. Mirel Dascălu, i-au colindat foarte frumos pe dărăbăneni, copiii  de la Club participând şi la jocul căiuţilor. Trei interpreţi seminarişti au cântat extraordinar colindul „Leru-i ler” devenit viral anul trecut în mediul on-line, cu versurile sale emoţionante „Am murit degeaba, ce-aţi făcut din ţară?”, dar copiii erau deja nerăbdători să vădă ce le-a adus Moşul acasă. Moşul de la Primărie le-a oferit pachete cu dulciuri, fructe şi un colăcel, plus 10 lei. (foto&video Vasile GRIGORAŞ, Robert NECHIFOR)
 
Click pe fotografie pentru a viziona peste 40 de imagini de la spectacolul de Crăciun. 
Te-ar mai putea interesa si:  serbare Craciun Darabani
11:47 am , 25 Decembrie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cine se trezește în Darabani mai devreme de 5:00, are parte de asemenea imagini spectaculoase pe cer.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare