Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Dărăbănenii îşi decid VIITORUL la URNE GALERIE FOTO

Vreme foarte frumoasă la Darabani, numai bună de votat. Dărăbănenii se prezintă la urne încrezători într-un viitor mai bun. La finele acestei zile ei îşi vor afla primarul, consilierii locali şi judeţeni care vor decide viitorul celui mai nordic oraş al ţării pentru următorii patru ani.

La 6:50, primul alegător aştepta deja în faţa Secţiei 115 de la Grădiniţa nr. 2 din localitate. Foarte zâmbitor, Aurel Stoian a intrat la vot afirmând că respectă astfel legea şi tradiţia. La Secţia 120 din Eşanca, votaseră doar săteni până la 7:20, fiind completaţi de membrii secţiei de votare care şi-au exprimat şi ei, între timp, opţiunile electorale. Şi în acest an, primii la urne în Eşanca au fost membrii familiei Moruz, Marcel şi Lucica, care au ajuns la secţie chiar cu jumătate de oră înainte. Domnul Marcel nutrea speranţa ca anul acesta asfaltul să ajungă şi în localitatea sa natală. La şcoala din Bajura, votaseră până la orele 8:00, 28 de persoane din totalul de 1487 alegători înscrişi pe liste. La Secţia 114 din incinta Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă” votaseră la 8:23, 37 de persoane, iar 38 puseseră ştampila la secţia vecină, cea cu numărul 113. Liviu Hrimiuc, candidatul PNL la Primăria Darabani, a votat aici la prima oră, „ca să fie cu Doamne-ajută”, aşa cum a declarat pentru Darabaneni.ro, preşedintele liberalilor dărăbăneni.

Cu câteva minute înainte de orele 9:00, 50 de dărăbăneni dintre cei 1153 înscrişi pe liste şi-au exprimat opţiunile electorale la Şcoala „Gheorghe Moroşanu” din Teiosa, printre aceştia aflându-se şi candidatul UNPR la Primărie, Mariana Humă, care a părăsit grăbită secţia la 8:45. În urma sa, au intrat în secţie candidaţii PSD la Consiliul Local, Lucian Florea şi Vasile Floria, aceştia rezumându-se doar să-i salute pe membrii secţiei de votare.

Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini
Te-ar mai putea interesa si:  darabanenialegeri Darabanialegeri localealegeri locale 2016
10:29 am , 05 Iunie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare