Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

hepatita cronică

SANATATE Ce ar trebui sa stim despre hepatita? Boala muta a ficatului

Joi, 06 Decembrie, 2012

Unul dintre subiectelor medicale de actualitate, mai ales în ţara noastră, este hepatita. În România medicii se confruntă cu mai multe cazuri de hepatită, în special hepatită C, deoarece înainte de revoluţie unui număr mare de persoane le-a fost transfuzat sânge infectat. Ce înseamnă, de fapt, hepatita? Această afecţiune constă în inflamaţia ficatului şi moartea celulelor hepatice difuz sau în focare. Principalii agenţi cauzali ai bolii ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare