Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Guvernul Ponta III

Soptica: „Guvernul Ponta III - Incompetenta sau furt fata de fermierii afectati de calamitati naturale”

Marti, 03 Iunie, 2014

„Partidul Naţional Liberal urmăreşte cu îngrijorare modul în care Guvernul Ponta III, Ministerul Agriculturii aplică legile necesare fermierilor să activeze pe o piaţă comună în condiţii de competitivitat” se arată într-o declaraţie susţinută de parlamentarul Costel Şoptică azi în plenul Camerei Deputatţilor. Secretarul Comisiei pentru Agricultură din Parlamentul României critică atitudinea guvernanţilor de a tergiversa acordarea despăgubilor pentru ...  continuare »

Fara comentarii »

Costel Soptica acuza: „Guvernul Ponta III lasa terenurile agricole la cheremul strainilor”

Marti, 27 Mai, 2014

„Legea privind vânzarea terenurilor nu mai prezintă interes pentru Guvernul Ponta III, deoarece lucrul cel mai important s-a produs – Agenţia Domeniilor Statului a ajuns în directa subordine a premierului. În rest, mult aclamata apărare a pământului românesc de invazia cumpărătorilor străini nu mai interesează coaliţia de guvernare” se arată într-un comunicat al secretarului Comisiei pentru Agricultură din Parlamentul României, declaraţie politică ...  continuare »

Fara comentarii »

PNL vrea lege pentru stabilitatea subventiei la motorina din agricultura

Sambata, 12 Aprilie, 2014

„Partidul Naţional Liberal consideră că este de datoria sa să protejeze fermierii, în condiţiile în care Guvernul îi atacă cu noi taxe. Ultima lovitură pe care fermierii au primit-o de la Guvernul Ponta III se referă la acciza suplimentară de 7 cenţi aplicabilă tuturor carburanţilor, printre care şi motorinei folosite în agricultură” se precizează într-un comunicat al deputatului Colegiului Darabani, Costel Şoptică, pe care vi-l prezentăm în continuare: ...  continuare »

Fara comentarii »

Costel Soptica: „Motorina pentru agricultura – necesitate sau agent electoral?”

Marti, 08 Aprilie, 2014

Deputatul Colegiului Darabani, liberal Costel Şoptică, a susţinut marţi, 8 aprilie a.c., o declaraţie politică în plenul Camerei Deputaţilor afirmând că decizia Guvernului Ponta III de a creşte acciza la carburanţi este una greşită şi ar conduce la diminuarea subvenţiei agricultorilor cu cel puţin 24%. De asemenea, secretarul Comisiei pentru agricultură din Parlamentul României consideră că amânarea acestei măsuri după alegerile europarlamentare ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare