Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

gripa

SANATATE Efectele nefaste ale expunerii prelungite la frig

Sambata, 25 Ianuarie, 2014

Ce persoane sunt predispuse să fie afectate de expunerea îndelungată la frig? Susceptibilitatea la aceste tipuri de leziuni crește dacă persoana este obosită, înfometată, deshidratată, are afecțiuni cardiace, contact cu umeazeală sau suprafețe metalice. De asemenea, riscul este ridicat pentru persoanele în vârstă, copii și pentru cele intoxicate cu diverse substanțe și alcool. Vârstnicii au sensibilitate la frig scăzută, mobilitate deficitară, abilități de ...  continuare »

Fara comentarii »

SANATATE Gripa, boala cu mai multe „fete”

Luni, 08 Aprilie, 2013

Ce trebuie să ştim despre fiecare tip de virus, şi cum se răspândesc ele? Virusul de tip C nu suferă mutaţii, infecţia evoluează de obicei ca o răceală comună şi este găzduit numai de om. Virusul de tip B suferă mutaţii minore capabile să provoace o epidemie, adică extinderea într-un timp scurt la un număr mare de persoane dintr-o localitate, regiune şi, de asemenea, infecţia este prezentă numai la om. Cele mai grave infecţii pot fi produse de virusul ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare