Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!

" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Giulia Hrimiuc
Elevă a Liceului ”Dimitrie Cantemir”, premiantă la Olimpiada Națională de Religie
Duminica, 05 Mai, 2019
19 elevi botoșăneni au participat la Olimpiada Națională de Religie de la Oradea, dintre care doi dărăbăneni. Cunoscută ca o elevă foarte bună, în special la materiile umaniste, Giulia Hrimiuc a explicat pentru Darabaneni.ro participarea la această olimpiadă: ”Religia este un punct de convergență între filozofie și literatură, un punct în care eu îmi găsesc echilibrul sufletesc și care îmi conferă pace. Religia îți poate oferi multe răspunsuri la ... continuare »
OLIMPIADELE DE PRIMĂVARĂ Doi elevi ai Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă” calificaţi la faza naţională
Marti, 22 Martie, 2016
Conducerea Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă” a făcut bilanţul participării elevilor la olimpiadele şi concursurile şcolare care au avut loc în ultima lună. Cele mai bune rezultate au fost obţinute de Giulia Hrimiuc care s-a calificat pentru al doilea an consecutiv la faza naţională a olimpiadei de limba şi literatura română şi Casian Hanza, care va merge la faza naţională a olimpiadei de matematică, eveniment istoric pentru şcoala dărăbăneană. ... continuare »

Dărăbănenii se pot mândri cu încă un academician ”Gândul și sufletul meu se leagă…”