Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Ghita Smochina

Consilierii locali si-au dat acordul pentru construirea unei noi sali de sport la Darabani „Va fi dotata cu echipament de lupte K1?”

Miercuri, 03 Septembrie, 2014

După 7 ani de zile, aleşii dărăbăneni au scos de la naftalină o Hotărâre de Consiliu Local prin care un teren din domeniul public al oraşului este transferat Companiei Naţionale de Investiţii în vederea construcţiei unei săli de sport moderne. Chiar dacă Dan Tîrniceru-Ifrim a spus că este vorba despre „spălare de bani” şi a întrebat la mişto dacă viitoarea sală de sport va fi dotată pentru K1, cu aluzie la colegul său Caba care i-ar fi aplicat o ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare