Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Ghita Cojocariu
Viișoara la centenar
Sambata, 13 Februarie, 2021
Darabaneni.ro a revenit după un an la Viișoara, într-o iarnă adevărată ca în nordul Moldovei, pentru a-i ura ”La mulți ani!” veteranului Ghiță Cojocariu, eroul ultimului nostru reportaj, care a devenit în 12 februarie cetățean de onoare al comunei sale natale. CITIȚI ȘI: Moș Ghiță Cojocariu, după 5 ani de lagăr: Când am văzut satul meu, PARCĂ MERGEAM PRIN NORI FOTO DE COLECTIE continuare »
Moș Ghiță Cojocariu, după 5 ani de lagăr: Când am văzut satul meu, PARCĂ MERGEAM PRIN NORI FOTO DE COLECTIE
Marti, 01 Decembrie, 2020Sunt mai multe moduri de a sărbători Ziua Națională. În vremurile normale am fi avut manifestări publice, parade militare, ceremonii religioase, băi de mulțime, spectacole folclorice. Pandemia ne-a restrâns opțiunile și a limitat serios confiscarea evenimentului de către politicieni lipsiți de orice urmă de realism și bun simț. Poate există și un lucru bun printre aceste cifre și statistici îngrijorătoare, pe care le vedem zilnic la televizor. Poate suferința ... continuare »
Dărăbănenii se pot mândri cu încă un academician ”Gândul și sufletul meu se leagă…”