Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Gheorghe Tuculeanu

Pictorita din Concesti: „La o vaza cu flori, imi doresc ca acela care o priveste sa vrea sa miroase florile” FOTO

Duminica, 01 Septembrie, 2013

Tânăra desenează de când se ştie şi nu moşteneşte talentul de la vreun membru al familiei sale. „Am 10 clase, atât. Mă fascinează puterea culorii, întregul unives cromatic” ne-a mărturisit conceşteanca care şi-a dorit să urmeze Liceul de Artă „Ştefan Luchian” din Botoşani, dar nu a reuşit acest lucru din cauza unor probleme familiare. „Nu mă interesa să cunosc mari creatori sau operele lor, eu vroiam doar să mă joc pe pânză, să mă descopăr pe ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare