Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Gheorghe Sîsîiac

PREMIERA LA DARABANI Primarul a propus ca un consilier local sa devina persoana non grata „Tampenii si idiotenii la patrat”

Sambata, 27 Septembrie, 2014

Edilul şef al urbei, Corneliu Aroşoaie, a răbufnit în cadrul şedinţei ordinare de Consiliu Local din 26 septembrie, în momentul în care independentul Dan Tîrniceru-Ifrim a atras atenţia ca fondurile alocate de la Guvern pentru reabilitarea străzilor din Darabani să fie folosite exclusiv pentru balastare. Primarul a propus ca într-o şedinţă extraordinară de Consiliu Local, Tîrniceru să fie declarat persoană non grata şi i-a spus independentului să-şi dea ...  continuare »

Fara comentarii »

Pompierii voluntari darabaneni sunt din nou vicecampionii Moldovei FELICITA-I SI TU! FOTO

Sambata, 12 Iulie, 2014

Membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Darabani recidivează şi s-au clasat din nou pe locul doi la Concursul Profesional pentru Situaţii de Urgenţă organizat în perioada 9-11 iulie la Vaslui, după ce au mai atins această performanţă în 2010. Competiţia a avut loc pe Stadionul Municipal din Vaslui. După ce au terminat pe locul patru la pista de îndemânare şi viteză, iar la ştafeta de 4x100m s-au clasat doar pe locul V, dăr ...  continuare »

Fara comentarii »

CAMPIONI AM FOST, CAMPIONI VOM FI...Darabanenii au castigat din nou concursul judetean al pompierilor voluntari

Joi, 12 Iunie, 2014

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a organizat joi, 12 iunie 2014, pe stadionul „Brazi” din municipiul Dorohoi, etapa judeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă, la finele căreia echipajul coordonat de Gheorghe Sîsîiac, şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Darabani, şi-a adjudecat locul I. Din lotul dărăbănenilor au făcut ...  continuare »

Fara comentarii »

Pompierii voluntari darabaneni, in topul interventiilor in situatii de urgenta

Marti, 01 Aprilie, 2014

Cele mai multe intervenţii le-au avut serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă din Flămânzi, Darabani, Lunca, Viişoara, Coţuşca, Todireni şi Albeşti care au acţionat şi pentru stingerea incendiilor produse pe teritoriul comunelor învecinate. Cei 16 pompieri voluntari dărăbăneni au intervenit în 30 de cazuri, dintre care 17 în oraşul de pe malul Prutului, 7 în Hudeşti, 3 în Mileanca şi câte unul în Havârna, Rădăuţi-Prut şi Conceşti, 16 dintre ...  continuare »

Fara comentarii »

Scolile din Darabani, controlate de inspectorii ISU Botosani GALERIE FOTO

Joi, 12 Decembrie, 2013

Unităţile de învăţământ de pe raza oraşului Darabani au avut parte în perioada 11-12.12.2013 de un control de prevenire, efectuat de inspectorii ISU Botoşani, care a avut ca obiectiv verificarea respectării normelor și a reglementărilor privind apărarea împotriva incendiilor și protecția civilă, controlul realizării pregătirii și instruirii specifice a angajaților, a modului de asimilare a regulilor și măsurilor specifice, precum și a comportamentului de ...  continuare »

Fara comentarii »

Club din Darabani, mistuit de flacari GALERIE 30 FOTOGRAFII & VIDEO

Duminica, 13 Octombrie, 2013

Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Darabani a fost informat de producerea incendiului la orele 13:35, când flăcările deja cuprinseseră etajul I al clădirii. La faţa locului a sosit autospeciala SVSU Darabani, iar peste aproximativ 30 de minute şi-a făcut apariţia un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, urmat la un sfert de oră de încă o autospecială din municipiul vecin. „Cauza incendiului a fost stabilită de pompierii ...  continuare »

Fara comentarii »

ZIUA POMPIERILOR Seful SVSU Darabani: „In situatii exceptionale, oameni exceptionali!”

Vineri, 13 Septembrie, 2013

stăzi, 13 septembrie, este Ziua Pompierilor din România. Deoarece 9 oameni şi-au pierdut ieri viaţa în urma inundaţiilor din judeţul Galaţi şi sute de locuinţe au fost măturate de ape, situaţia fiind şi în prezent critică în zonă, ceremonialul militar programat astăzi în Piaţa Revoluţiei din Botoşani a fost anulat. Gheorghe Sîsîiac, şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Darabani, a vorbit pentru Darabaneni.ro despre satisfacţiile ...  continuare »

Fara comentarii »

Un sector de drum national inzapezit si sapte drumuri judetene blocate GALERIE FOTO

Duminica, 24 Martie, 2013

În ultimele 10 ore, drumarii au reuşit să deszăpezească aproape 90 km de drumuri naţionale şi judeţene de pe raza judeţului Botoşani, peste 70 de km de drumuri naţionale şi aproape 20 km de drumuri judeţene. Autorităţile locale din Darabani au reuşit până duminică seară să deblocheze majoritatea arterelor oraşului, mai puţin Lucoviţa. Astfel, în 24 martie, orele 18:00, mai erau închise circulaţiei un sector de drum naţional, resp ...  continuare »

Fara comentarii »

Seful SVSU Darabani: „In oras nu se intra si nu se iese...Am pierdut evidenta zilelorGALERIE FOTO

Luni, 17 Decembrie, 2012

Situaţia este critică la nivelul oraşului Darabani, care rămîne, în continuare,izolat de restul lumii din cauza nămeţilor. Conform ultimelor informaţii, autofrezele care lucrează la deszăpezirea DN 29 A Dorohoi-Rădăuţi Prut erau la orele 20:30 în Lişna. „Sper ca mâine dimineaţă să fie şi la noi” a spus Gheorghe Sîsîiac, şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Darabani care odată cu deblocarea drumului naţional îşi doreşte ...  continuare »

Fara comentarii »

Politistii de frontiera au ajutat la scoaterea din zapada a 7 masini. Seful SVSU Darabani: „Situatia este critica

Duminica, 16 Decembrie, 2012

Staţia Meteo Darabani şi Bajura, stratul de zăpadă depăşea 80 de cm. „Poliţiştii cu maşinile lor, noi cu utilajele noastre, fiecare cu ce am putut, dar i-am scos pe oameni de acolo. De asemenea, am mai intervenit şi pentru deszăpezirea a trei maşini de la Eşanca” a declarat pentru Darabaneni.ro, Gheorghe Sîsîiac, şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU). Pe tronsonul Conceşti-Darabani au intervenit şi utilajele primarului Costel Nazare, ...  continuare »

Fara comentarii »

Elevii blocati de zapada la scoala au plecat acasa. Darabaneni mobilizati pentru deszapezirea drumurilor

Vineri, 14 Decembrie, 2012

Dărăbănenii au lucrat de zor ca să scoată de sub zăpadă oraşul lor, iar prioritar era drumul care să-i ducă acasă pe elevii care dormeau de două nopţi la liceul din oraş. “Sunt trei maşini de la Direcţia Judeţeană de Drumuri şi două ale noastre şi muncim la deszăpezirea porţiunii de drum dintre Lişmăniţa şi Mileanca” a declarat pentru Darabaneni.ro, în cursul dimineţii de astăzi, Mihai Plugaru, inspector Protecţie civilă din cadrul Primăriei ...  continuare »

Fara comentarii »

Drumuri judetene blocate, cursuri suspendate in toate scolile, elevi care vor dormi la Liceul “Dimitrie Cantemir” FOTO

Miercuri, 12 Decembrie, 2012

Căderile masive de zăpadă din ultima perioadă, viscolul şi răcirea accentuată a vremii sunt aproape să paralizeze oraşul Darabani. Mai multe drumuri judeţene din zonă sunt blocate, iar Inspectoratul Şcolar Judeţean a decis să suspende cursurile de mâine ale tuturor şcolilor din judeţ, în afară de cele din Botoşani şi Dorohoi. Mai mult, aproximativ 30 de elevi ai liceului vor fi cazaţi în această noapte în două săli de clasă de la „Dimitrie Cantemir” ...  continuare »

8 Comentarii »

COD GALBEN Darabaniul ingropat in zapada GALERIE FOTO

Duminica, 09 Decembrie, 2012

Potrivit primelor atenţionări transmise de Centrul Meteorologic Regional Moldova, judeţul Botoşani se va afla sub incidenţa Codului Galben de ninsori, până în ziua alegerilor parlamentare, la orele 20:00, dar ulterior Codul Galben s-a prelungit până luni, orele 11:00. Vântul va avea intensificări, cu viteze între 10 – 15 km/h, favorizând pe alocuri formarea de suluri de zăpadă. După ce toată noaptea a nins, în prezent circulaţia se desfăşoară cu foarte ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare