Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Gheorghe Olariu

REPORTAJ EVZ.RO Cum se vede tara din Horodistea…Tescovina si politica la Polul Nord al Romaniei

Marti, 07 Ianuarie, 2014

Satul Horodiștea, aparținător de comuna Păltiniș, din județul Botoșani, este cea mai nordică localitate din țară. Coordonatele sale sunt: latitudine 48°14′9″ Nord și longitudine 26°43′59″ Est. „Bucureștiul se vede tare mic de aici, de la noi”, te fixează Constantin Negru, asistentul medical de la dispensarul din Horodiștea. Doar 900 de oameni mai populează cele 700 de gospodării ale așezării. Structura etnică e 100% românească. Politica îi lasă ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare