Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!

" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Georgel Mardar
PROTEST la Judecătoria Darabani „Suntem marginalizaţi” FOTO
Luni, 30 Ianuarie, 2017
„Noi nu vrem să fim la fel cu magistraţii, dar aproape, pentru că muncim foarte mult. Acum tehnoredactăm, redactăm, facem aproape tot. Facem şi ore suplimentare. Dacă plec de la serviciu la 18:00, este devreme, sâmbătă şi duminică lucrez. Nu ni se plătesc orele suplimentare. Măcar să ne dea zile libere în loc” a declarat pentru Darabaneni.ro, Nicolina Iacob, grefier şef în cadrul Judecătoriei Darabani, care nu a putut face grevă de la 12:00 la 14:00, ca ... continuare »
Liviu Hrimiuc mulţumeşte electoratului dărăbănean. Secretul succesului: „O campanie decentă”. VEZI jurământul noului primar
Marti, 07 Iunie, 2016
Liviu Hrimiuc a precizat că a fost sunat non-stop în ultimele două zile de sute de persoane, care l-au felicitat, fiecare punctând numărul de sufragii care au dus la schimbarea din funcţie a edilului şef Corneliu Aroşoaie. „Dacă însumam numărul de voturi pe care mi-a spus că mi le-a adus fiecare dintrei cei care m-au sunat în ultimele două zile cred că ies peste 30.000. Secretul succesului a fost o campanie decentă, fără atacuri la persoană, fără să ... continuare »

Dărăbănenii se pot mândri cu încă un academician ”Gândul și sufletul meu se leagă…”