Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Fotbal

Dărăbănenii au ”spart” Cupa ”Fair-Play” la Dorohoi

Sambata, 17 Iulie, 2010

În perioada Campionatului Mondial de fotbal, la Dorohoi a avut loc Cupa ”Fair-Play” la fotbal pe teren sintetic. Darabaniul a fost reprezentată de o selecționată formată în majoritate de jucători de la echipa de fotbal a orașului, CS Darabani. Dărăbănenii au câștigat detașat grupa a doua a competiției, compusă din șase echipe, înregistrând și scoruri fluviu de genul 13-0.  S-au oprit însă,  ca țiganul la malul Dorohoiului, în sferturile ...  continuare »

2 Comentarii »

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare