Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Fotbal

CS DARABANI-Bucovina Rogojesti 6-1…Cele sase norocoase FOTO

Duminica, 27 Martie, 2011

CS Darabani a întrecut la pas duminică(scor 6-1), modesta echipă Bucovina Rogojeşti, care a avut în lot jucători mai „romantici”(vorba lui Chirica Puşcaşu). Cu „Scriitorul” Atănăsoaie titular, bucovinenii nu au putut emite pretenţii în faţa dărăbănenilor, pe un teren foarte greu. După un sfert de oră de dominare, CS Darabani deschide scorul prin căpitanul Ionuţ Guceanu, după o ieşire neinspirată a portarului Oleniuc. În faza imediat următoare, Gabi ...  continuare »

3 Comentarii »

FOTBAL Olimpiada Sportului Scolar…Viitorul suna bine

Sambata, 02 Aprilie, 2011

Oraşul Darabani a fost reprezentat în premieră la faza pe centru de localităţi a Olimpiadei Sportului Şcolar de o echipă din învăţământul primar. Este vorba de echipa de copii a profesorului Ovidiu Ştefănucă, de la Şcoala Generală „Leon Dănăilă” din localitate. Competiţia a avut loc la Şcoala Generală nr. 8 din Dorohoi. Profesorul dărăbănean a aliniat la start cea mai tânără echipă, fiind singurul care a avut în lot elevi de clasa I. Echipa din ...  continuare »

6 Comentarii »

FOTBAL OSŞ Chirica Puşcaşu: „Noi am fost mai romantici. Nu a fost să fie”

Sambata, 26 Martie, 2011

Vineri, a avut loc la Dorohoi faza pe centru de localităţi a Olimpiadei Sportului Şcolar la disciplina fotbal, pentru elevii de liceu. La această competiţie au participat şapte echipe. Municipiul Dorohoi a fost reprezentat de două echipe, celelalte competitoare fiind din Darabani, Bucecea, Pomârla, Şendriceni şi Smârdan. Echipa Grupului Şcolar Darabani a fost repartizată în prima grupă, alături de  Grupul Şcolar „Regina Maria” Dorohoi şi echipele din ...  continuare »

3 Comentarii »

GALERIE FOTO… SA NU FIM "CAINI"! Un punct cadou

Duminica, 20 Martie, 2011

După momentul de reculegere impus de FRF în memoria victimelor din Japonia, partida dintre ProSport Vf. Câmpului şi CS Darabani a început pe fondul dominării sterile a gazdelor. Atacantul Cosmin Matei a fost principalul pericol la poarta oaspeţilor, dar Cosmin Ştefănucî a dovedit încă o dată că el este „şeful” apărării dărăbănenilor, iar balonul a ocolit poarta debutantului Alexandru Stoian. Tânărul portar dărăbănean dă dovadă de exces de fairplay ...  continuare »

2 Comentarii »

Ovidiu Stefanuca & CO, locul III la Olimpiada Sportului Scolar

Sambata, 19 Martie, 2011

Sâmbătă a avut loc la Dorohoi faza pe centru de localităţi a Olimpiadei Sportului Şcolar la disciplina fotbal, pentru elevii de gimnaziu din mediul urban. Oraşul Darabani a fost reprezentat de către echipa de fotbal a Şcolii Generale „Leon Dănăilă”, antrenată de către profesorul Ovidiu Ştefănucă. Competiţia s-a disputat la Şcoala Generală nr.8 din Dorohoi, iar echipa reprezentativă a oraşului Bucecea a declarat forfait, în semn de protest faţă de ...  continuare »

11 Comentarii »

CHIN ÎN OMĂT CS Darabani-FC Păltiniş 1-5, într-o „tentativă de amical”

Duminica, 06 Martie, 2011

FC Păltiniş a făcut instrucţie duminică cu echipa locală, CS Darabani, pe care a depăşit-o cu un scor categoric, 5-1. A fost exact cum anticipa antrenorul Gheorghiţă Constantin înaintea partidei: „o tentativă de amical”. Pe un teren acoperit cu un strat de 20 cm de zăpadă şi un vânt năprasnic, jucătorii s-au întrecut în lufturi şi bâlbâieli. E o minune că nu s-a accidentat nimeni pe un asemenea „gazon” şi au rezultat chiar ...  continuare »

5 Comentarii »

Meduzele au câştigat Cupa „Mărţişorului” la fotbal în sală

Duminica, 27 Februarie, 2011

Fazele finale ale Cupei „Mărţişorului” la futsal s-au disputat duminică, în uvertura sărbătorilor primăverii. Prima semifinală care a avut loc în Sala "Leon Dănăilă" a fost cea dintre Meduze şi Spartani. A fost un meci alert, pe contre, în care tinerii spartani s-au dovedit mult prea fragili în faţa experienţei Meduzelor. După câteva bâlbâieli în apărare, Cosmin Ştefănucî declanşează taifunul printr-o „dublă”, fiind copiat la ...  continuare »

Fara comentarii »

FUTSAL Start la Cupa „Mărţisorului” la fotbal în sală

Sambata, 26 Februarie, 2011

Faze de joc spectaculoase, goluri fluviu şi suporteri pătimaşi, într-o atmosferă dominată de fairplay, au fost ingredientele primei zile la Cupa „Mărţişorului”. Competiţia organizată de filiala Darabani a Asociaţiei Judeţeane „Sportul pentru toţi”, a aliniat la start şase echipe destul de echilibrate valoric, majoritatea având în componenţă câte trei jucători legitimaţi în liga a patra a campionatului judeţean. În meciul de deschidere al ...  continuare »

3 Comentarii »

Mai avem nevoie şi de fotbal? Sună un prieten: Consiliul Local

Miercuri, 02 Februarie, 2011

„Planeta se scufundă”, vorba unui patron din fotbal, drumurile din zona oraşului Darabani sunt adevărate capcane pentru şoferi, iar spitalul oraşului este la un pas de închidere. În aceste condiţii, cui îi mai arde de fotbal? Viitorul fotbalului dărăbănean stă la mâna Consiliului Local, care va vota în şedinţa extraordinară din data de 11 februarie bugetul local. Iubitorii fotbalului speră în alocarea a cel puţin 15000 lei pentru CS Darabani. ...  continuare »

2 Comentarii »

Turneu de fotbal în Sala „Leon Dănăilă” din Darabani

Marti, 22 Februarie, 2011

Sala de sport „Leon Dănăilă” din localitate va fi week-endul viitor gazda Cupei „Mărţişorului” la futsal.  Iubitorii fotbalului se vor reîntâlni cu sportul rege în această perioadă în care fotbalul intern este în vacanţă. Liga a patra a campionatului judeţean, în care este angrenată şi echipa CS Darabani, îşi va relua activitatea doar în 13 martie. Meciurile Cupei „Mărţişorului”se vor disputa sâmbătă şi duminică, 26 şi 27 februarie. ...  continuare »

1 Comentariu »

„Este foarte greu, aproape imposibil, să faci performanţă în România”

Sambata, 05 Februarie, 2011

„Cei mai mulţi dintre conducătorii din fotbal încearcă doar să profite de tine. Este foarte greu, aproape imposibil, să faci performanţă în România”. Aceasta este concluzia la care a ajuns, poate mult prea devreme, Robert Grumezescu. Un adevăr crud pe care l-a simţit pe propria piele dărăbăneanul, pe  terenul „nisipurilor mişcătoare” din fotbalul românesc. Are doar 17 ani, dar se comportă mult mai matur, pentru vârsta sa. Viaţa l-a „obligat” ...  continuare »

16 Comentarii »

DINASTIA GUCENILOR Cine mai joacă astăzi, fotbal de plăcere?

Sambata, 01 Ianuarie, 2011

Familia Guci(e)anu…oameni de o înaltă ţinută morală, pentru care a doua lor religie este fotbalul. Tatăl Dumitru a fost „cel mai fin şi atent observator al fotbalului practicat de cei trei fii ai săi”. Aşa îl caracterizează profesorul de sport Chirica Puşcaşu, pentru care cel mai mare regret este că nu l-a putut conduce pe ultimul drum pe prietenul său, Dumitru.  Nepoţii Ionuţ, Flavius şi Sebastian au preluat ştafeta sportului rege, Ionuţ ...  continuare »

4 Comentarii »

Ionuţ Guceanu: „Sunt 50% şanse să părăsesc CS Darabani”

Luni, 13 Decembrie, 2010

Darabaneni.ro a analizat acum două zile ideea revenirii la echipa oraşului, a dărăbănenilor refugiaţi la echipele comunelor din vecinătate. Un cititor surpriză ne trimite ieri următorul comentariu: „Îmi pare rău că sunt nevoit să plec de la CS Darabani,mi-am facut datoria la club, însă am fost de prea multe ori criticat. Am destule oferte, însă cea mai avantajoasă ofertă este cea de la Păltiniş. Scuze tuturor darabanenilor”. Am aflat că este vorba chiar ...  continuare »

14 Comentarii »

Echipa exilaţilor fotbalului dărăbănean…Se întorc „fiii risipitori”?

Sambata, 11 Decembrie, 2010

În ultimii ani, CS Darabani a reprezentat pepiniera echipelor de fotbal din zona oraşului Darabani. Foarte mulţi jucători care au evoluat pentru echipa oraşului, joacă în prezent pentru vecinii de la FC Păltiniş sau FC Conceşti. Sărăcia generală, unele nemulţumiri personale şi apatia autorităţilor i-au determinat pe unii jucători foarte valoroşi proveniţi din Darabani să joace pentru echipele comunelor din vecinătatea oraşului. Se pare că acest fenomen, ...  continuare »

7 Comentarii »

REMEMBER Fotbalul dărăbănean, file de poveste

Joi, 11 Noiembrie, 2010

“Derby de România? E o ruşine, o mizerie, o ofensă adusă fotbalului” titra acum aproximativ o lună de zile Gazeta Sporturilor declaraţia lui Florin Călinescu, despre confruntarea Dinamo-Steaua din campionatul românesc. Moderatorul de televiziune asemăna duelul celor două rivale din capitală cu „un meci între un şchiop căruia îi lipseşte şi-o mână şi un orb care nici n-aude”. Tot nimic la nimic a fost şi între Rapid şi Steaua, zilele trecute.  ...  continuare »

6 Comentarii »

FC II Botoşani-CS Darabani 3-0 Nu te poţi pune cu "Uraganul"!

Duminica, 14 Noiembrie, 2010

CS Darabani nu putea emite mari pretenţii la Vorona, unde s-a prezentat cu o echipă improvizată, datorită numărului mare de absenţe din lot. Botoşănenii au început încă din start asaltul la poarta dărăbăneană. S-a jucat după acelaşi scenariu. Mingea ajunge la „dirijorul” Bejan, care  îi lansează în adâncime pe atacanţii Porfireanu şi Liliţă, ce încearcă să perforeze apărarea dărăbăneană. Atacul botoşănean nu dă roade în primul sfert de ...  continuare »

2 Comentarii »

CS Darabani-Nord Star Pomârla 1-0 Marş victorios pentru dărăbăneni

Duminica, 07 Noiembrie, 2010

CS Darabani merge din victorie în victorie. După ce a îngenuncheat liderul AS Roma la scor de neprezentare şi  a răpus „lanterna” FC Conceşti cu 2-0, a venit rândul celor de la Nord Star Pomârla să dea piept cu dărăbănenii. A fost un meci de uzură, în care cele două echipe şi-au împărţit ocaziile. Prima repriză a aparţinut gazdelor, dar s-a încheiat nedecis, cu un scor alb. Oaspeţii ar fi putut tranşa partida  în cursul celui de-al doilea ...  continuare »

9 Comentarii »

Grupul Şcolar Darabani a câştigat prima ediţie a Cupei „Darabaneni.ro”!

Duminica, 31 Octombrie, 2010

 Sâmbătă s-au disputat fazele finale ale Cupei „Darabaneni.ro”. Vagabontzii s-au impus în faţa celor de la FC Darmir cu 2-1, Costel Dobrincu tranşînd din nou soarta partidei cu două goluri marcate în minutele 5 şi 24, Romeo Şodrîngă echilibrînd balanţa pentru "darmir-işti". Cu scorul de 2-0 s-a încheiat a doua semifinală a turneului, elevii de la Grupul Şcolar Darabani depăşind Frontiera, prin golurile marcate de Florin Eşanu şi Bogdan Tănasă ...  continuare »

14 Comentarii »

CS Darabani i-a administrat un 2-0 categoric echipei FC Conceşti

Duminica, 31 Octombrie, 2010

CS Darabani a luptat astăzi împotriva arbitrajului nesigur al centralului Mitriţă Cohal şi a afundat şi mai tare, echipa antrenată de dărăbăneanul Constantin Gheorghiţă, în subsolul clasamentului. Cuplul de atacanţi dărăbăneni Păltinişanu-Grumezescu au hărţuit din start apărarea din Conceşti. Bogdan Ceică a coordonat foarte bine jocul la mijlocul terenului, lansîndu-l pe Grumezescu în atac. Un slalom al dărăbăneanului în careul din Conceşti îl ...  continuare »

6 Comentarii »

ŞOC! Răsturnare de situaţie incredibilă la Cupa „Darabaneni.ro”!

Sambata, 30 Octombrie, 2010

Chiar dacă ultima zi din faza grupelor la Cupa „Darabaneni.ro” părea o formalitate pentru stabilirea capilor de serie pentru semifinalele competiţiei, deznodământul a fost unul surprinzător. Frontiera Darabani a zdrobit din nou Poliţia Darabani cu 10-3, iar Grupul Şcolar s-a „relaxat”  cu FC Darmir, fiind depăşiţi cu scorul de 6-2. Victoria „darmir-iştilor” părea inutilă, pentru că golaverajul lor lăsa de dorit, iar semifinalele turneului se ...  continuare »

2 Comentarii »

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare