Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Fotbal

Galerie FOTO&VIDEO „Nunta” sportului darabanean: Cupa Darabaneni.ro

Duminica, 09 Octombrie, 2011

Sâmbătă, 8.10.2011, începând cu orele 17:00 s-au derulat partidele finale ale Cupei Darabaneni.ro, organizată de publicaţia online a oraşului Darabani în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Botoşani. În finala mică a competiţiei s-au întâlnit The Winers şi FC Păltiniş. Romeo Şodrîngă şi-a respectat statutul de goalgeter al Cupei Darabaneni.ro marcând o "dublă", fiind imitat apoi de juniorul Bujor, iar de cealaltă parte, cel mai ...  continuare »

17 Comentarii »

AS BUCECEA-CS DARABANI 4-3 Infrangere in ultima secunda

Duminica, 09 Octombrie, 2011

Nici nu şi-au revenit bine dărăbănenii după accidentul rutier pe care microbuzul care transporta echipa de fotbal l-a suferit în apropierea barierei Leorda, că gazdele au şi deschis scorul în secunda 30 prin Bogdan Belehuz. În minutul 9, Marius Voiniciuc dublează avantajul echipei sale. Căpitanul Ion Gucianu reduce din handicap în minutul 34, după o lovitură de colţ executată de Robert Grumezescu, iar Vasile Ştefănică restabileşte egalitatea după o lovitură ...  continuare »

3 Comentarii »

CUPA DARABANENI.RO Poftiti in arena la MAREA FINALA!

Sambata, 08 Octombrie, 2011

Gabriel Cărăuşu a dat tonul la goluri în prima semifinală în care s-au întâlnit Ded Com-Meduze şi The Winers. Bogdan Ceică reuşeşte şi el „dubla”, iar de cealaltă parte Romeo Şodrîngă îşi consolidează doar poziţia de goalgeter al Cupei Darabaneni.ro, cu o reuşită, dar Ded Com-Meduze s-au calificat în finala mare a competiţiei, celor de la The Winers revenindu-le finala mică a turneului de fotbal în sală. Old Boys şi FC Păltiniş au abordat cea ...  continuare »

1 Comentariu »

CUPA DARABANENI.RO interzisa cardiacilor. Trei, Doamne, si toti Trei!

Vineri, 07 Octombrie, 2011

Primul meci al serii a reprezentat un galop de sănătate pentru Vagabonţii care au făcut scor (11-2) cu echipa Primăriei Darabani. Partida următoare, dintre The Winers şi Juniorii a fost o execuţie cu public, Romeo Şodrîngă reuşind să marcheze nu mai puţin de 12 goluri şi este foarte greu să mai piardă titlul de goalgeter al Cupei Darabaneni.ro. Întâlnirea dintre Ded Com-Meduze şi FC Sperie Tot a fost cel mai spectaculos meci al competiţiei, Gabriel Cărăuşu ...  continuare »

2 Comentarii »

CUPA DARABANENI.RO Spectacol si goluri cu dedicatie GALERIE FOTO

Vineri, 07 Octombrie, 2011

Echipa primarului Costel Romanescu, FC Păltiniş, nu iartă nimic la Cupa Darabaneni.ro şi şi-a depus serios candidatura pentru finala competiţiei după victoria obţinută în faţa celor de la The Winers (scor 3-1). FC Sperie-Tot şi Vagabonţii au disputat una dintre cele mai echilibrate partide ale Cupei. Gabriel Acostioaei a dat tonul la goluri, fiind apoi urmat de Robert Grumezescu, şi a fost nevoie de ieşirea din poartă a lui Alin Andruş pentru ca Vagabonţii să ...  continuare »

1 Comentariu »

Sar scantei la CUPA DARABANENI.RO. GALERIE FOTO

Joi, 06 Octombrie, 2011

Old Boys şi FC Sperie-Tot au deschis balul în ziua a treia la Cupa Darabaneni.ro. Veteranii competiţiei nu s-au speriat de adversarii lor, impunându-se în faţa lui Grumezescu & CO cu 4-1. FC Păltiniş, susţinuţi de pe margine de primarul Costel Romanescu, au câştigat şi ei categoric (scor 13-4) partida cu Viitorul Darabani, Andrei Palamariu realizând hattrick-ul pentru dărăbăneni. Al treilea meci al serii a fost cea mai spectaculoasă confruntare de până acum ...  continuare »

7 Comentarii »

Primaria „pe val”, Meduzele in cadere libera, Old Boys confirma

Miercuri, 05 Octombrie, 2011

A DARABANENI.RO a păşit în ziua a doua cu aceleaşi ingrediente: goluri multe, faze spectaculoase şi nervi întinşi la maxim. În primul meci al zilei de marţi s-au întâlnit cele două echipe Viitorul din Corneşti şi Darabani. Cu un Iulian Florea de neoprit (foto jos, autorul a patru goluri), corneştenii s-au impus categoric cu scorul de 8-1. Revelaţia Cupei Darabaneni.ro, echipa Old Boys, a demonstrat că evoluţia foarte bună din prima zi nu a fost un „accident” ...  continuare »

Fara comentarii »

CUPA DARABANENI.RO Meduzele au demolat Primaria...revelatia Old Boys

Marti, 04 Octombrie, 2011

Brigada de arbitri Dinu Stoian-Constantin Gheorghiţă au fluierat luni, orele 17:00, startul Cupei Darabaneni.ro organizată de publicaţia cu acelaşi nume în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Botoşani. În primul meci al competiţiei, Ded Com-Meduze au depăşit categoric (scor 11-2) Primăria Darabani, echipă care nu a avut nici un jucător legitimat în lot, dar care au jucat de plăcere. Meduzele au „desenat” cel mai frumos schimb de pase, ...  continuare »

1 Comentariu »

CUPA DARABANENI.RO Vezi programarea meciurilor din grupe

Duminica, 02 Octombrie, 2011

Duminică, 2.10.2011, a avut loc tragerea la sorţi a meciurilor din faza grupelor a Cupei Darabaneni.ro, care va debuta luni, 3.10.2011, orele 17:00 , în Sala de sport a Şcolii Generale „Leon Dănăilă”. Astfel, Grupa A este formată din Primăria Darabani, FC Sperie-Tot, Old Boys, Vagabonţii şi Ded Com-Meduze, iar din grupa B fac parte: FC Păltiniş, Juniorii, Viitorul Darabani, The Winers şi Viitorul Corneşti. Vezi mai jos programarea meciurilor din grupe: ...  continuare »

Fara comentarii »

FOTBAL MICROBUZUL a calcat DARABANIUL cu 1-0

Duminica, 02 Octombrie, 2011

azdele au început meciul foarte decişi, ca şi cum ei ar fi liderii ligii a IV-a din campionatul judeţean. Vasile Ştefănică şi Bogdan Ceică dictează ritmul jocului la mijlocul terenului, iar Robert Grumezescu este busculat în careu de portarul Balan. De cealaltă parte, George Husac îşi crează prima ocazie la poarta lui Andruş în minutul 6. Cinci minute mai târziu Ion Gucianu îl raşchetează pe omologul său de vârstă botoşănean, Nelu Asaftei, şi tehnicianul ...  continuare »

Fara comentarii »

Cupa DARABANENI.RO a ajuns acasa. Inscrierile s-au incheiat

Joi, 29 Septembrie, 2011

Miercuri, 28.09.2011, trofeul competiţiei de fotbal în sală Cupa Darabaneni.ro a fost trimis la Darabani de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Botoşani(DJST) prin intermediul inspectorului Radu Anghel. Înscrierile la ediţia a II-a a Cupei organizate de publicaţia Darabaneni.ro în parteneriat cu DJST Botoşani s-au terminat cu aproximativ o săptămână înainte de data limită stabilită iniţial, sâmbătă 1 octombrie a.c. Pentru marele premiu de 300 ...  continuare »

Fara comentarii »

AS ROMA-CS DARABANI 1-0 Acelasi destin „istoric” GALERIE FOTO

Sambata, 24 Septembrie, 2011

Gazdele joacă în formula 4-4-1-1, playmakerul Ionuţ Vasilachi face legea la mijlocul terenului şi deschide jocul pentru Podariu şi Burduja, iar Răzvan Cărăbuş este lansat apoi în atac. Vârful roman are în minutul 4 o trecere de efect pe lângă fundaşii dărăbăneni, dar nu reuşeşte să deschidă scorul. Romeo Şodrîngă îi pasează şi el lui Iulian Florea, care trimite un şut-centrare în careul roman, dar fără nici un rezultat. Peste cinci minute, Robert ...  continuare »

4 Comentarii »

In 3 octombrie incepe editia a II-a a Cupei DARABANENI.RO

Sambata, 17 Septembrie, 2011

În urma imensului succes de care s-a bucurat ediţia inaugurală a Cupei Darabaneni.ro şi la cererea expresă a mai multor iubitori ai sportului cu balonul rotund, publicaţia noastră organizează în acest an în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Botoşani ediţia a II-a a competiţiei de fotbal în sală. Cupa Darabaneni.ro va avea loc în perioada 3-9 octombrie a.c. în Sala de Sport a Şcolii Generale „Leon Dănăilă” din Darabani, căreia ...  continuare »

3 Comentarii »

CS Darabani-CS Luceafarul Mihai Eminescu 2-2 EGALII LUCEAFARULUI

Duminica, 18 Septembrie, 2011

Oaspeţii încep meciul în trombă şi după cinci minute de joc atacantul Ionuţ Hăisan trimite o ghiulea care trece puţin pe lângă stâlpul porţii lui Andruş. Norocul dărăbănenilor a fost că se semnalizase şi offsaid. Minutul 13 era să le fie fatal gazdelor, când Cristian Antonescu îi dă din nou fiori lui Andruş, trimiţând un şut razant cu poarta dărăbănenilor. Gazdele sunt în corzi şi Iosif Netbai trece şi el pe lângă deschiderea scorului. ...  continuare »

1 Comentariu »

SPORTIVUL TRUSESTI-CS DARABANI 1-0 Infrangere in reluare

Duminica, 11 Septembrie, 2011

Dărăbănenii şi-au făcut un prost obicei de a pierde meciurile din deplasare cu acelaşi scor (1-0). Sportivul Truşeşti este echipa mai determinată în debutul meciului şi Ionuţ Clim şutează spre poarta lui Alin Andruş, dar goalkeeperul dărăbănean reţine în doi timpi. În minutul 15, gazdele beneficiază de o lovitură de colţ finalizată de Cristian Nucu cu o lovitură de cap, dar balonul nu prinde cadrul porţii oaspeţilor. Zece minute mai târziu Vasile ...  continuare »

2 Comentarii »

VIDEO memorabil din 1986 cu Surub si echipa Sanatatea Darabani

Vineri, 09 Septembrie, 2011

„Toţi aveau sămânţă de fotbalişti” rememorează prof. Chirica Puşcaşu punctele forte ale celei mai bune echipe din istoria fotbalului local: Sănătatea Darabani. Am reuşit să recuperăm din „arhiva de aur” a prof. Ionel Bichir câteva secvenţe emblematice de la un meci din sezonul ‘86/’87. Îi remarcăm în acest clip pe Dumitru Ştefănică, Dorin Afloroaie, Vasile Hrimiuc şi cel mai talentat jucător al acelei generaţii, Gheorghe Stoian, mai cunoscut ...  continuare »

5 Comentarii »

CS DARABANI-BUCOVINA ROGOJESTI 2-0 Toamna se numara golurile

Duminica, 04 Septembrie, 2011

Partida începe la relanti, dar Vasile Ştefănică apasă pedala de acceleraţie şi îl încearcă pe Gigi Oleniuc cu un şut de la 20 de metri în minutul 8. În replică, mijlocaşul bucovinean Marian Dutcovici prinde un şut de la 40 de metri, fără sorţi de izbândă pe tabela de marcaj. În minutul 20, oaspeţii realizează o fază spectacol în care Augustin Martiniuc trimite mingea în bara transversală printr-o foarfecă, iar Liviu Grigoriciuc reia pe lângă poarta ...  continuare »

4 Comentarii »

DUPA 20 DE ANI…Fotbalul este nemuritor GALERIE FOTO

Luni, 29 August, 2011

Duminică de la orele 18:00 a avut loc la Darabani o partidă amicală în memoria celui care a fost Ilie Hrimiuc, fost component al echipei Sănătatea Darabani (foto jos), care s-a stins pe 25 august, cu 20 de ani în urmă. Evenimentul sportiv comemorativ a avut loc în cerc restrâns, la această întâlnire participând aproximativ 30 de foşti şi actuali jucători ai echipei oraşului Darabani, dar şi câţiva nostalgici care au venit să-i vadă cum vrăjesc balonul pe ...  continuare »

4 Comentarii »

CS Darabani, depasita la limită de Rapidul de Ungureni

Duminica, 28 August, 2011

CS Darabani a pierdut cu 1-0 disputa din deplasarea de la Rapid Ungureni, rezultat decis de gafa portarului Alin Andruş. Unul dintre cei mai buni portari din campionatul judeţean, Alin Andruş, a fost eroul negativ al partidei Rapid Ungureni- CS Darabani, disputată la Iacobeni. Cu trei minute înainte de final, gazdele execută o lovitură liberă de la 35 de metri lateral stânga, goalkeeperul Andruş scapă balonul din mână inexplicabil, iar Vorniceanu îndeplin ...  continuare »

4 Comentarii »

DARABANI-VF. CAMPULUI 7-0...Fara mila...GALERIE FOTO

Duminica, 21 August, 2011

Echipele au pătruns pe teren în frunte cu „cavalerii fluierului”, care au fost huiduiţi de suporterii gazdelor, deoarece au întârziat 30 de minute. Nici bine nu s-au dezmeticit dărăbănenii, că Alexandru Buţerchi găseşte o breşă în apărarea gazdelor, fiind agăţat din spate de către Sebastian Clipa din postura de ultim apărător. Centralul Brânzei este indulgent şi îi arată lui Clipa doar cartonaşul galben. Gabriel Cărăuşu deschide scorul în minutul ...  continuare »

3 Comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare