Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Fotbal

Sancos si USL Team vor juca finala Cupei USL. Meci de old-boys in program GALERIE FOTO

Duminica, 02 Decembrie, 2012

Fără doar şi poate, cele mai valoroase echipe de la Cupa USL, Sancos şi USL Team, se vor întâlni în această seară în marea finală. Chiar dacă a deschis scorul în partida cu Sancos, Havârna a trebuit să se recunoască învinsă, până la urmă, Ionuţ Guceanu fiind autorul unei „triple” pentru Sancos. Costel Dobrincu s-a păstrat pentru finală, atacantul punctând doar o singură dată. Întâlnirea dintre USL Team şi Bombardierul a fost tot una fără istoric ...  continuare »

Fara comentarii »

Azi se disputa semifinalele Cupei USL VEZI ECHIPELE CALIFICATE

Sambata, 01 Decembrie, 2012

Jucătorii echipei din Bombeni nu au avut nici o şansă în faţa galacticilor lui „Babă” care a marcat de patru ori, dar nici una dintre echipe nu s-a calificat în semifinalele competiţiei. Bombardierul a „bombardat” Viişoara cu 10-3, şi merge mai departe. Şoptică Team a continuat seria înfrângerilor din această competiţie şi s-a înclinat în faţa Havârnei cu 2-3. La finalul partidei, Robert Gîrdianu de la Şoptică Team l-a contestat pe jucătorul ...  continuare »

13 Comentarii »

CUPA USL Soptica Team a parasit terenul, acuzand arbitrajul. Vasile Floria: “Toti au gresit” FOTO

Vineri, 30 Noiembrie, 2012

Atmosfera s-a încins în confruntarea dintre Şoptică Team şi Naţional Arena. O fază controversată şi nesiguranţa arbitrajului a declanşat scandalul, iar jucătorii echipei Şoptică Team au părăsit terenul de joc, şi astfel au pierdut meciul cu 3-0. „A fost un henţ în careu, iar apoi şut şi gol. Faza a durat câteva secunde. Eu am lăsat avantaj şi am fluierat gol. Jucătorii au crezut că am fluierat şapte metri. Bujor a luat mingea pentru a executa lovitura ...  continuare »

4 Comentarii »

CUPA USL cu Soptica la lovitura de start si primarul liberal de la Mileanca, „fan” PDL FOTO

Miercuri, 28 Noiembrie, 2012

Sancos şi-au respectat statutul de mare favoriţi ai competiţiei, zdrobindu-i pe Bombeni cu 15-2, atacantul Costel Dobrincu marcând nu mai puţin de 7 goluri, asta după ce Bombeni îi „bombardase” pe Galactici cu 2-1. Havârna s-a impus fără drept de apel (7-1) în faţa celor de la Naţional Arena, Roman Jităreanu realizând hattrick-ul pentru Havârna, iar Şoptică Team s-a înclinat în faţa team-ului din Drăguşeni cu 2-9. Drăguşeni se anunţă o nucă tare la ...  continuare »

1 Comentariu »

Copii din Radauti-Prut cu profesor darabanean, campionii zonei rurale Darabani GALERIE FOTO

Luni, 26 Noiembrie, 2012

După mai mult de un deceniu, la această competiţie s-au prezentat 8 echipe de copii din Rădăuţi-Prut, Păltiniş, Havârna, Mileanca, Hudeşti, Viişoara, Conceşti şi Smârdan. „Până acum eram obişnuiţi cu 2-3 echipe care participau la această fază a Olimpiadei sportului şcolar” ne-a spus şi profesorul Vasile Dascălu. Echipele au fost împărţite în două grupe de câte patru, rezultând două semifinale (Mileanca-Conceşti 0-0 şi Rădăuţi-Prut Havârna ...  continuare »

2 Comentarii »

10 echipe se bat pentru Cupa USL VEZI PROGRAMUL GRUPELOR

Duminica, 25 Noiembrie, 2012

Săptămâna 26 noiembrie-2 decembrie îi va ţine ocupaţi pe iubitorii sportului rege, deoarece la Darabani, în Sala de sport a Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă”, se dispută Cupa USL, care a adunat la start 10 echipe formate din jucători din tot judeţul. Echipa Sancos are în lot doi fotbalişti care au jucat în divizia B, Cristi „Toni” Antonescu şi Cristian „Pif” Hrimiuc, şi porneşte ca mare favorită la câştigarea Cupei USL. Organizatorii promit premii ...  continuare »

5 Comentarii »

VINEREA NEAGRA si pentru Casuba si Galusca. Sucevenii au pierdut in fata darabanenilor FOTO & VIDEO

Sambata, 24 Noiembrie, 2012

Unii dintre jucătorii antrenorilor Caşuba şi Găluşcă au conştientizat doar la Darabani că nu joacă pe iarbă, ci pe parchet, ei venind pregătiţi cu ghete de fotbal. Echipa suceveană a plimbat mai bine mingea în Sala de sport a Şcolii Gimnaziale “Leon Dănăilă”, dar dărăbănenii au fost mai bătăioşi şi s-au impus, în final, cu 5-3. Oaspeţii au lovit barele porţii dărăbănenilor de aproximativ 20 de ori. Cătălin Grosu a fost autorul unei “triple” ...  continuare »

12 Comentarii »

SPORTIVUL TRUSESTI-CS DARABANI 1-1 Ziua antrenorilor FOTO & VIDEO

Duminica, 18 Noiembrie, 2012

Dărăbănenii au obţinut un punct în restanţa cu Sportivul Truşeşti, chiar în ziua în care antrenorul secund al oaspeţilor, Ovidiu Ştefănucă, unul dintre cei mai buni jucători ai meciului, a împlinit 28 de ani. Peste două zile şi tehnicianul dărăbănenilor, Ion Gucianu, va sărbători împlinirea vârstei de 41 de ani. Rezultatul final al meciului a fost unul echitabil, în condiţiile în care oaspeţii au avut o sumedenie de ocazii în primul mitan, iar gazdele ...  continuare »

9 Comentarii »

60 de copii au dat probe, in prima zi, pentru Scoala de fotbal „Casuba si Galusca” FOTO & VIDEO

Vineri, 16 Noiembrie, 2012

„Au venit mulţi copii. Este de lucru, mult tare, cu ei. Dar ceea ce este greu este şi frumos, pentru că dacă ar fi uşor, toată lumea ar face acest lucru” a declarat pentru Darabaneni.ro, antrenorul Victor Găluşcă. Şi pentru a fi mai „frumos”, cei prezenţi în sală au trebuit să îndure şi fumul înnecăcios care provenea de la cei care sudau plasele din spatele porţilor, copiii fiind nevoiţi, la un moment dat, să facă slalom printre muncitorii din sală. ...  continuare »

7 Comentarii »

AS ROMA-CS DARABANI 0-0 „Dacul” Andrus le-a tinut piept romanilor GALERIE FOTO

Sambata, 10 Noiembrie, 2012

Made in Botoşani! Meciul a început cu o întârziere de 25 de minute, după ce unul dintre asistenţi „a dat o fugă” cu maşina, peste deal, la Botoşani, ca să aducă foile de joc ale partidei. Romanii au dominat copios prima repriză. Şarjele gazdelor au debutat cu şuturile lui Alin Bucataru şi Alex Burduja, iar Cristian Păduraru are cea mai mare ocazie de joc în fatidicul minut 13, dar Alin Andruş respinge providenţial. Lovitura de cap al lui Alin Răzlog şi ...  continuare »

3 Comentarii »

CS DARABANI-AS BUCECEA 3-0 Nu te supăra, frate! GALERIE FOTO

Joi, 08 Noiembrie, 2012

Sărbătoarea Sf. Mihail şi Gavril a influenţat din plin meciul restanţă CS Darabani-AS Bucecea, disputat la Conceşti, care a început la 15:00, în loc de ora programată iniţial, 14:00. Nici spectatorii nu au fost foarte supăraţi că fotbalul a lipsit cu desăvârşire în prima repriză a meciului, unii suporteri (foto dreapta) ai gazdelor intrând deja în “cantonament”, înainte de a vizita sărbătoriţii zilei. Gazdele au atacat anemic poarta oaspeţilor, dar ...  continuare »

7 Comentarii »

Casuba si Galusca vor sa infiinteze scoala privata de fotbal si la Darabani

Miercuri, 07 Noiembrie, 2012

Copiii pasionaţi de fotbal, născuţi între anii 1999 şi 2002, sunt aşteptaţi joi, 15 noiembrie, orele 16:00, la Sala de sport a Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă”, unde se vor întâlni cu tehnicienii suceveni Radu Caşuba şi Victor Găluşcă. Cei mai talentaţi mici fotbalişti vor fi selecţionaţi pentru şcoala privată de fotbal cu sediul la Suceava, al cărei preşedinte este omul de afaceri dărăbănean Dumitru Dănilă. Cei mici urmează să facă câte ...  continuare »

7 Comentarii »

CS DARABANI-FC PALTINIS 4-3 Victorie cu imbranceli si contestatie la final GALERIE FOTO

Duminica, 04 Noiembrie, 2012

CS Darabani a câştigat la limită (4-3) în ultimul minut al prelungirilor, derby-ul zonei oraşului Darabani, cu vecinii de la FC Păltiniş. Jucătorii au dedicat victoria delegatului echipei, Mihai Plugaru, care a împlinit astăzi 49 de ani. Costel Romanescu şi Ioan Palalaie l-au contestat la final pe autorul „dublei” dărăbănenilor, Vasile Ştefănică, după ce oficialii oaspeţilor au făcut implicaţi într-un meleu, din care au fost „smulşi” de poliţiştii ...  continuare »

25 Comentarii »

GIVE ME FIVE! Victorie cu dedicatie pentru Bujor si Romeo GALERIE FOTO

Duminica, 28 Octombrie, 2012

Avântul Albeşti reprezintă doar o umbră a echipei care a învins la scor de neprezentare CS Darabani în returul campionatului trecut. Acum, la Albeşti bate doar vântul, pentru că echipa de fotbal din localitate nu mai bate pe nimeni. Partida a debutat cu un atac anemic al gazdelor, iar în faza imediat următoare Ionuţ Guceanu îl face „mare” pe portarul gazdelor, Cornel Tisoveanu (foto stânga), care respinge spectaculos lovitura liberă a căpitanului oaspeţilor. ...  continuare »

3 Comentarii »

CS DARABANI-FLACARA FLAMANZI 4-0 „Baba” si „bobocii” GALERIE FOTO

Duminica, 21 Octombrie, 2012

Tirul dărăbănenilor sparge ceaţa deasă din Conceşti, când Ionuţ Guceanu execută o succesiune de cornere. După 13 minute de joc, Sebastian Ştefănică (foto dreapta) se înalţă peste portarul Chihaia şi deschide scorul cu o lovitură de cap. Cătălin Slobodeanu luftează, iar Alex Munteanu este la originea unei faze de cascadorii râsului când se împiedică şi se prăbuşeşte pe teren, la o incursiune spre poarta lui Alin Andruş. După ce mingea sare din ...  continuare »

2 Comentarii »

MICROBUZUL BOTOSANI-CS DARABANI 3-2 Micro(bul) de trei puncte FOTO

Duminica, 14 Octombrie, 2012

CS Darabani nu s-a vindecat nici în această etapă de sindromul înfrângerilor în meciul cu Microbuzul Botoşani. Nici nu aveau cum, din moment ce în minutul 6 era deja 2-0 pentru Microbuzul. Gazdele păreau că sunt la antrenament. Mihai Andrieş centra de pe partea dreaptă, iar botoşănenii finalizau nestingheriţi în faţa sparringpartnerilor de la Darabani. Portarul oaspeţilor „zbura” prin careul său, dar, paradoxal, mingile zburau pe lângă el. Astfel, Ovidiu ...  continuare »

3 Comentarii »

GALERIE FOTO Darabanenii au „zburat” cu un punct de la Dersca

Duminica, 07 Octombrie, 2012

Dărăbănenii au încheiat la egalitate partidele cu cele trei echipe din fruntea clasamentului ligii a IV-a Givova. După meciul nul cu Luceafărul Mihai Eminescu şi egalul de pomină (4-4) cu CS Dante Botoşani, CS Darabani a încheiat 2-2 cu liderul la zi înaintea acestei etape, Viitorul Dersca. Pe fondul dominării gazdelor, playmakerul Vasile Ştefănică prinde un şut sănătos de la marginea careului de 16m, dar mingea ocoleşte cadrul porţii lui Daniel Asăvoaie. ...  continuare »

6 Comentarii »

DARABANI-DANTE 4-4 ca la teatru pe Concesti Arena cu „tripla” lui Bujor

Duminica, 30 Septembrie, 2012

Dărăbănenii se simt ca „acasă” la Conceşti, mai ales că împotriva lui Dante au îmbrăcat pentru prima dată noul echipament albastru lazial oferit de sponsorul local Alcarom. Vatavu şi Grosu pun din start presiune pe careul oaspeţilor. De cealaltă parte, portarul Alin Andruş se contrează cu atacantul Marius Negruţ, goalkeeperul dărăbănean se face că-i aplică un cap în gură adversarului său, dar nu-l atinge, iar Negruţ se prăbuşeşte teatral în careul ...  continuare »

13 Comentarii »

ZONA Botosani, teren „minat” pentru darabaneni GALERIE FOTO

Duminica, 23 Septembrie, 2012

Dărăbănenii au fost de nerecunoscut în meciul de la Botoşani cu FC Zona şi gazdele au deschis scorul după numai două minute de joc prin Bogdan Aelenei, care îl execută pe Alin Andruş de la aproximativ 18 metri. Acelaşi Aelenei dublează avantajul echipei FC Zona zece minute mai târziu, când trimite balonul în colţul lung al porţii dărăbănenilor. Oaspeţii reuşesc, totuşi, să reducă din handicap în fatidicul minut 13, când Istina finalizează după un ...  continuare »

7 Comentarii »

CUPA Darabaneni.ro VICTORIA Sportului darabanean GALERIE FOTO

Duminica, 23 Septembrie, 2012

Viitorul Corneşti şi FC Păltiniş s-au luptat pentru podiumul Cupei Darabaneni.ro. Chiar dacă FC Păltiniş şi-au reîntregit în ultimul moment echipa, corneştenii au fost mult prea determinaţi şi s-au clasat în final pe locul III, isprava lor fiind recompensată cu 500 de lei de către sponsorii competiţiei. În meciul de gală al Cupei Darabaneni.ro s-au întâlnit Victoria şi Meduzele. „Bătrânii” au dominat tactic finala mare împotriva lui Dan Dobrincu & ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare