Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

fonduri nerembursabile

Proiecte europene de reabilitare a Liceului „Dimitrie Cantemir” oferite de Grupul Rompetrol

Duminica, 19 Mai, 2013

„Am intrat în posesia unor programe de granturi (fiecare în valoare de 5000 euro) propuse de către Rompetrol, respectiv societatea RomStema care aparţine de acest Grup, destinat reabilitării unităţilor de învăţământ... Sunt două tipuri de contracte: unul standard, în care se plăteşte toată suma care reprezintă cofinanţarea, şi unul tip abonament în care se achită 500 RON, iar după finanţare restul sumei” le-a transmis Ignat (foto dreapta) aleşilor ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare