Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Florin Ţurcanu

Turcanu ii da un ultimatum lui Soptica: „Daca mai vrea un mandat de Darabani trebuie sa castige orasul Darabani”

Sambata, 24 August, 2013

„Vă mulţumesc pentru invitaţie, apreciez efortul deosebit depus de d-l deputat şi preşedintele PNL Darabani, Liviu Hrimiuc, dar aşa cum cu toţii ştim, PNL trebuie să recâştige oraşul Darabani. Misiunea îi aparţine d-lui Hrimiuc şi a echipei noastre. Deputatul, dacă mai vrea un mandat de Darabani, trebuie să câştige oraşul Darabani. Asta este cea mai grea misiune a lui. Câştigă oraşul Darabani, va avea fără probleme un nou mandat. Dacă nu, atunci este o ...  continuare »

Fara comentarii »

Parlamentari, primari, presedinte CJ si directori PNL prezenti la sfintirea Cabinetului Parlamentar al deputatului Soptica GALERIE FOTO & VIDEO

Sambata, 24 August, 2013

âmbătă, 24 august a.c., a avut loc sfinţirea  Cabinetului Parlamentar din Darabani al deputatul Costel Şoptică, eveniment la care au participat primarii mai vechi sau mai noi PNL din zona oraşului de pe malul Prutului, mai mulţi directori liberali, preşedintele CJ, Florin Ţurcanu, parlamentarii Roxana Anuşca Ţurcanu şi Verginel Gireadă, dar nu şi edilul şef al urbei, Corneliu Aroşoaie sau alţi primari sau consilieri PSD. Doar Ionel Nenişcă s-a întreţinut ...  continuare »

Fara comentarii »

COMUNICAT DE PRESA  Deputatul Costel Soptica anunta taxe si impozite mai mici pentru producatorii agricoli

Joi, 25 Aprilie, 2013

La nici jumătate de an de la data preluării mandatului de deputat al Colegiului Darabani, Costel Şoptică se remarcă drept unul dintre cei mai activi parlamentari botoşăneni, se precizează într-un comunicat de presă emis de Biroul parlamentar al deputatului originar din Suharău. Venind în sprijinul celor care i-au acordat încrederea pentru a accede în această demnitate publică, deputatul liberal a avut două luări de cuvânt, o declaraţie politică, două ...  continuare »

Fara comentarii »

Liberalii darabaneni si-au ales conducerea, cu Florin, Roxana si Costel GALERIE FOTO & VIDEO

Duminica, 31 Martie, 2013

Liberalii au ascultat în deschidere Imnul de Stat al României, şedinţa fiind moderată de Liviu Andronic, care în momentul în care a trebuit să pronunţe numele de familie al deputatei prezente în sală, i-a cerut sfatul preşedintelui CJ: „Cum să spun, d-le preşedinte?”. Primarul Corneliu Aroşoaie a fost singurul dintre preşedinţii celorlalte partide din Darabani care a răspuns invitaţiei liberalilor. Edilul şef al oraşului Darabani a mulţumit preşedintelui ...  continuare »

Fara comentarii »

Gheorghe Damian: „A fost foarte simplu să se închidă politic spitalul, şi tot politic s-a deschis”

Duminica, 17 Martie, 2013

„A fost foarte simplu să se închidă politic spitalul, şi tot politic s-a deschis, într-un termen cât mai scurt. Când eu am fost contactat de preşedintele CJ că trebuie deschisă această secţie, nu ştiu dacă a durat 15 minute, în faţa d-lui primar şi a d-lui Mihăilescu, i-am spus: <<D-le preşedinte, trebuie să găsim soluţia, dacă asta e situaţia>>. Cine a greşit, noi încercăm să reparăm acum, dar ne pare rău că am reparat doar parţial, ...  continuare »

Fara comentarii »

Costel Soptica: MADR-declaratii lipsite de profesionalism, exagerarile presei in scandalul national si felicitari adresate ANSVSA

Miercuri, 13 Martie, 2013

Deputatul liberal pe Colegiul Darabani, Costel Şoptică, consideră că fermierii din România au foarte mult de pierdut de pe urma scandalului care a izbucnit în ultima perioadă legat de carnea de cal şi laptele infestat cu aflatoxină şi îi atrage atenţia în acest sens Ministrului Agriculturii, Daniel Constantin. De asemenea, parlamentarul spune că presa a amplificat artificial acest scandal şi felicită echipa ANSVSA, care a fost condusă până astăzi de Mihai ...  continuare »

Fara comentarii »

Parlamentari, in Hora Micii Uniri cu darabanenii. Soptica: „Pentru a primi, trebuie sa si dam ceva”

Sambata, 26 Ianuarie, 2013

La manifestările prilejuite de Ziua Unirii Principatelor au fost prezenţi la Darabani şi parlamentarii social-liberali Costel Şoptică şi Şerban Mihăilescu. Şoptică i-a felicitat pe organizatorii şi participanţii spectacolului de la Casa de Cultură „Theodor Balş”. De asemenea, parlamentarul liberal a precizat că nu se dezice de  Hotărârea Consiliului Local de a majora unele taxe şi impozite locale, anunţând că acest lucru se va întâmpla în scurt ...  continuare »

Fara comentarii »

Parlamentarii judetului au primit mandatele. Au participat Soptica si Popescu, a lipsit Mihailescu VIDEO

Vineri, 14 Decembrie, 2012

Noii senatori şi deputaţi ai judeţului Botoşani au primit certificatele, care atestă câştigarea colegiilor unde au candidat, din partea judecătorului Lăcrămioara Axinte, preşedinte al Biroului Electoral Judeţean. Noii aleşi şi-au felicitat adversarii politici din timpul campaniei electorale şi şi-au urat succes reciproc în noul mandat. Proaspeţii parlamentari USL, PP-DD şi ARD au îngropat securea războiului politic şi au ciocnit un pahar de şampanie. ...  continuare »

5 Comentarii »

EXCLUSIV Executivul a aprobat prima Hotărâre de Guvern privind redeschiderea Spitalului din Darabani

Marti, 20 Noiembrie, 2012

Hotărârea de Guvern (HG) urmează să fie publicată în Monitorul Oficial, iar apoi autorităţile locale trebuie să întocmească în cel mai scurt timp protocolul de predare-primire între Consiliul Local Darabani şi Consiliul Judeţean Botoşani, pentru ca Executivul să poată aproba în următoarea şedinţă din 27 noiembrie înfiinţarea secţiei dărăbănene a Spitalului Judeţean Botoşani. Senatorul Şerban Mihăilescu şi deputatul Andrei Dolineaschi sunt ...  continuare »

24 Comentarii »

Sicane intre USL si ARD in CJ pentru desfiintarea/reinfiintarea Spitalului din Darabani FOTO & VIDEO

Miercuri, 14 Noiembrie, 2012

Consilierii judeţeni au aprobat astăzi, în şedinţă extraordinară, transferul managementului Spitalului Orăşenesc Darabani de la CL Darabani către CJ Botoşani, iar apoi aleşii au parafat desfiinţarea unităţii spitaliceşti în vederea reorganizării unităţii sanitare ca structură fără entitate juridică în cadrul Spitalului Judeţean Botoşani. Discuţiile pe baza acestui proiect de hotărâre au generat ironiile consilierilor PDL la adresa rivalilor lor ...  continuare »

Fara comentarii »

Pagina  1  2
Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare