Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
FCM Dorohoi
Un fost jucător al echipei FC Botoşani s-a transferat la CS Sănătatea Darabani
Sambata, 30 Ianuarie, 2016Acordul de transfer al lui Alexandru Stancoschi a fost semnat de Ghiorghi Rotaru, preşedintele Inter Dorohoi, jucător şi preşedintele Sănătatea, Dumitru Dănilă, în 29 ianuarie, acesta fiind cu titlu definitiv. Jucătorul susţine că nu ştie axact cât va juca la Darabani şi că nu au contat banii în acest caz. „Nu ştiu ce va fi mai departe. Ce va dori Dumnezeu, aia va fi. Poate va fi un proiect frumos pe viitor la Darabani, să fiu eu sănătos. Mergem înainte ... continuare »
Robert Grumezescu continuă în Liga a II-a la Sport Club Bacău
Marti, 18 August, 2015Grumezescu îl va avea antrenor la SC Bacău pe fostul tehnician al echipei FC Botoşani, Cristian Popovici. Băcăuanii îşi doresc ca în doi ani să promoveze pe prima scenă a fotbalului românesc. Jucătorul de 22 de ani a precizat că va beneficia de un contract mai bun la Bacău, faţă de cel pe care l-a avut la echipa patronată de Victor Mihalachi. „Îmi doresc să joc cât mai curând în Liga I. Asta depinde numai de mine” a declarat pentru Darabaneni.ro, ... continuare »
„Isteria” Ice Bucket Challenge i-a „contaminat” si pe darabaneni. VEZI cine si-a turnat apa cu gheata in cap VIDEO
Sambata, 06 Septembrie, 2014Robert Grumezescu (foto stânga) a spus că a donat 20 de lei la BCR Botoşani, chiar dacă nu ştia exact cărui caz umanitar se adresează banii săi. Se pare că duşurile reci nu prea îi priesc atacantului echipei FCM Dorohoi. Dacă etapa trecută a marcat în partida cu Unirea Slobozia (scor 1-1), astăzi (6 septembrie), FCM Dorohoi, cu Grumezescu titular, a pierdut la scor de neprezentare (3-0) partida disputată la Rapid CFR Suceava. Robert Grumezescu i-a provocat, la ... continuare »
Continua selectia fotbalistilor pentru Divizia C. VEZI principalele tinte ale CS Sanatatea Darabani
Marti, 15 Iulie, 2014Dărăbănenii au depus cerere la Ministerul Justiţiei în vederea înfiinţării asociaţiei non-profit sub tutela căreia să funcţioneze CS Sănătatea Darabani. Delegatul echipei va fi în continuare Costel Nechifor, în timp ce funcţia de director sportiv va fi preluată de fostul „fluieraş”, Constantin Gheorghiţă. După primul joc-şcoală de săptămâna trecută, mijlocaşul de bandă Răzvan Halaicu, absolvent de LPS, va face parte, cel mai probabil, din lotul ... continuare »
Darabaneanul Grumezescu in probe la FC Botosani. Grozavu: „Este un baiat tanar, are calitati...”
Sambata, 14 Iunie, 2014Începând din această săptămână, Robert Grumezescu, fostul jucător al CS Darabani, se antrenează împreună cu ceilalţi jucători ai echipei fanion a judeţului CS Botoşani. Leo Grozavu, antrenorul lui Croitoru & Co spune că nu şi-a format încă o părere despre atacantul dărăbănean care a fost în probe şi la vicecampioana Italiei, AS Roma. La 10 zile după ce a promovat în divizia B, Grumezescu a fost convocat s ... continuare »
FCM Dorohoi a promovat in Liga a II-a cu doi darabaneni in echipa. Grumezescu: „Sunt pe val!”
Sambata, 31 Mai, 2014„Mă bucur că am promovat şi sper să promovez şi mai departe cu Dorohoiul sau altă echipă. Le mulţumesc şi colegilor pentru că toţi am muncit, altfel nu puteam ajunge până aici” a declarat pentru Darabaneni.ro, Grumezescu. Fost jucător la FC Botoşani, dărăbăneanul Alexandru Stancoschi este acum titular la FCM Dorohoi, după groaznica accidentare (dublă fractură de tibie şi peroneu) suferită în iunie 2012. Dorohoienii vor sărbători promovarea vineri în ... continuare »
Dărăbănenii se pot mândri cu încă un academician ”Gândul și sufletul meu se leagă…”