Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

facebook

Sute de mesaje de condoleanţe după dispariţia ex-primarului Burlacu„Când un munte de om cade, lasă un ocean de gol...”

Miercuri, 10 Februarie, 2016

Pe reţeaua de de socializare Facebook, inclusiv platforma online Darabaneni.ro, foarte mulţi tineri, oameni obişnuiţi dar şi personalităţi, inclusiv oamenii politici şi-au exprimat profundul regret pentru trecerea în nefiinţă a lui Ghiorghi Burlacu, care ar fi împlinit în 27 februarie 63 de ani. „Când un munte de om cade, lasă un ocean de gol umplut de lecții de viață, amintiri și suflet. Drum lin spre lumina, nanu! Venim acasă toți” este unul dintre ...  continuare »

Fara comentarii »

După ce a discutat pe facebook cu un bărbat, o femeie a primit mai multe „like-uri” cu pumnul de la soţul său

Luni, 11 Mai, 2015

Conform publicaţiei Opinia de Dorohoi, femeia a ajuns cu mai multe traumatisme faciale şi craniene care au necesitat internarea iar la examentul radiologic medicii au constatat că aceate este mult sacul de box al bărbatului cu care-şi împarte viaţa întrucât prezenta mai multe fracturi netratate corespunzător dar consolidate de-a lungul timpului. Povestea femeii este parcă ruptă din telenovele iar „căpăceala publică” a fost justificată de soţ care a declarat ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare