Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

EURES Romania

VREI ca primul tău loc de muncă să fie într-o țară membră UE? VEZI condițiile

Luni, 10 Septembrie, 2018

n cadrul acestui program, serviciile naţionale de ocupare şi Reţeaua EURES oferă servicii de mobilitate a locurilor de muncă personalizate, eficiente şi integrate, pe canale multiple, destinate să răspundă nevoilor individuale ale tinerilor care întâmpină dificultăţi privind ocuparea și mobilitatea locurilor de muncă și ale angajatorilor care întâmpină dificultăţi în ocuparea locurilor de muncă greu de ocupat și/sau angajarea de personal din străinătate ...  continuare »

Fara comentarii »

800 locuri de muncă la cules de căpşuni. VEZI condiţiile şi salariul oferit de spanioli

Marti, 13 Octombrie, 2015

Timp de lucru este de 6,5 ore/zi cu pauză de o jumătate de oră, 39 ore/săptămână împărţite în 6 zile. Programul începe în primele ore ale dimineţii, iar ziua 7 de odihnă poate să nu coincidă cu duminica. Există şi o perioadă de probă de 15 zile. Cunoaşterea unei limbi străine nu este obligatorie. Salariul se primeşte o dată la două săptămâni, iar contribuţiile datorate sunt 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială. Angajatorul oferă ...  continuare »

Fara comentarii »

Spania cauta 800 de capsunari, Germania si Marea Britanie au nevoie de asistenti medicali. VEZI lista locurilor de munca disponibile

Marti, 23 Septembrie, 2014

Cei interesaţi să lucreze la recoltarea căpşunilor ar urma să primească 39,48 euro brut pentru 6 ore şi jumătate de lucru pe zi. Ei vor avea o perioadă de probă de 15 zile. Nemţii caută şi ei asistenţi medicali generalişti pentru spitalele şi azilele din Germania, salarizarea fiind de 11,22 de euro pe oră. Britanicii acordă şi ei lefuri atractive pentru asistenţii medicali, cuprinse între 25000 şi 37000 lire sterline brut pe an, pentru 39 de ore de lucru pe ...  continuare »

Fara comentarii »

VEZI ultimele locuri de munca disponibile in Europa. Un bucatar poate castiga mai mult dacat un medic

Marti, 29 Iulie, 2014

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani a făcut publică lista ultimelor locuri de muncă puse la dispoziţie prin reţeaua EURES. Astfel, francezii doresc să angajeze viticultori, belgienii au nevoie de măcelari, iar nemţii de asistenţi medicali, bucătari, ospătari, recepţioneri, dar şi de specialişti IT. Dacă un medic oftalmolog sau un psihiatru ar putea primi în Irlanda 4000 de euro pe lună, un bucătar de preparate asiatice ...  continuare »

Fara comentarii »

VEZI locurile de munca disponibile in judet si strainatate saptamana aceasta. Ungurii si francezii cauta viticultori, operatori prelucrarea carnii si tapiteri

Sambata, 21 Iunie, 2014

AJOFM Botoşani a publicat locurile de muncă puse la dispoziţie de angajatorii botoşăneni, începând din această săptămână, şi cele din reţeaua EURES oferite de firme din Franta şi Ungaria.   Meseriile cele mai căutate săptămâna aceasta în judeţ sunt cele de operator confecţioner, lucrător comercial, agent de securitate incintă şi cea de muncitor necalificat. Informaţii despre locurile de muncă vacante în ţară pot fi consultate la  ...  continuare »

Fara comentarii »

VREI SA LUCREZI LA McDONALD’S? Nemtii cauta bucatari, ospatari, receptioneri, manageri restaurante VEZI CONDITIILE

Miercuri, 28 Mai, 2014

Pentru ocuparea posturilor de bucătar, ospătar şi ajutor în industria gastronomiei de sistem sunt solicitate persoane care au calificare profesionala încheiată, experienţă în domeniu si cunoştinţe bune/foarte bune de limba germană (nivel A2 - B1/B2). Pentru posturile de recepţioner şi manager restaurant/personal serviciu organizare banchet, angajatorii germani solicită persoane care au atât cunoştinţe foarte bune de limba germană, nivel C1 - C2, cât şi ...  continuare »

Fara comentarii »

Nemtii cauta barmani, ospatari, bucatari si supraveghetori de noapte. VEZI lista locurilor de munca

Joi, 09 Ianuarie, 2014

EURES Romania dispune de 80 de posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier-gastronomic, care doresc să desfăşoare o activitate sezonieră în Germania, pentru care se va organiza selecţie la Bucureşti în data de 6 martie 2014. Compania germana Europa Park oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: barman (10 de posturi), ospătar/personal servire clienţi (20 de posturi), bucătar (40 de posturi) şi supraveghetor de noapte (10 posturi). ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare