Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

elevi sinistrati

Elevii blocati de zapada la scoala au plecat acasa. Darabaneni mobilizati pentru deszapezirea drumurilor

Vineri, 14 Decembrie, 2012

Dărăbănenii au lucrat de zor ca să scoată de sub zăpadă oraşul lor, iar prioritar era drumul care să-i ducă acasă pe elevii care dormeau de două nopţi la liceul din oraş. “Sunt trei maşini de la Direcţia Judeţeană de Drumuri şi două ale noastre şi muncim la deszăpezirea porţiunii de drum dintre Lişmăniţa şi Mileanca” a declarat pentru Darabaneni.ro, în cursul dimineţii de astăzi, Mihai Plugaru, inspector Protecţie civilă din cadrul Primăriei ...  continuare »

Fara comentarii »

Elevii sinistrati dorm si a doua noapte la Liceul „Dimitrie Cantemir”. Infernul alb prelungeste mini-vacanta

Joi, 13 Decembrie, 2012

Inspectoratul Şcolar Judeţean a trimis astăzi adrese tuturor unităţilor de învăţământ, mai puţin şcolile din municipiile Botoşani şi Dorohoi, prin care a informat că nu se fac ore nici în ultima zi lucrătoare a săptămânii în curs, datorită vremii nefavorabile. În aceste condiţii, cei 30 de sinistraţi ai zăpezii din cadrul Liceului „Dimitrie Cantemir” vor dormi pentru a doua noapte consecutiv la şcoala unde studiază. „Elevii beneficiază de ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare