Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Mulţumim, Cătă’!


Zâmbim în momentul în care auzim multe bancuri cu poliţişti, care fac aluzie la o valoare a IQ-ului mai scăzută a acestei categorii de funcţionari publici. De această dată, balanţa înclină de cealaltă parte. Vorbim despre o inteligenţă remarcabilă, un bun simţ ieşit din comun şi un caracter desăvârşit. Un OM, în primul rând şi apoi, poliţist. Student emerit al Academiei de Poliţie, a fost detaşat la Darabani acum cinci ani, spre ghinionul său şi norocul nostru. Am avut astfel, privilegiul de a-l cunoaşte. Un om simplu, fără aere de ofiţer. Un om care nu s-a urcat niciodată pe soclul de comandant. Cu toate că funcţia i-ar fi permis acest lucru. A ajuns la două zeci şi ceva de ani să conducă, la un moment dat, Poliţia Darabani. O blasfemie pentru unii, o recunoaştere a adevaratei valori, pentru o societate sănătoasă. Alţii la vârsta lui, şi-ar fi pierdut cumpătul şi ar fi deraiat. Aici nu a fost însă cazul, echilibrul fiind cuvântul său de ordine. Apelativele “Să trăiţi!” şi “dumneavostră” nu le extrage cu cleştele din limbajul militar, ci provin natural, din biblioteca bunului simţ. Respectul nu se dobândeşte, ci în primul rând se moşteneşte. Dacă nu te naşti cu el, e greu să ţi-l imprime, o mie şi una de facultăţi şi mastere. Acest ofiţer a demonstrat tuturor că e uşor a tăia în carne vie şi a acorda pedepse aspre celor certaţi cu legea şi mai greu este să-i convingi pe răufăcători să nu repete fapta comisă. Darabaneni.ro l-a inclus deja, în galeria  “dărăbănenilor cu caracter”. Dacă va fi să părăsească oraşul nostru, mai devreme sau mai târziu, un ochi va plânge şi celălalt va râde. Pentru că oraşul va pierde un om de o certă valoare, dar pe de altă parte, ar fi corect să aspire la mai bine. Mulţumim, Cătălin Prelipceanu şi... La Mulţi Ani!
8:54 pm Vineri, 08 Octombrie, 2010

2 Comentarii la “Mulţumim, Cătă’!”

  1. bubu spune:

    una dintre putinele persoane pe care le cunosc sa aiba atata respect si bun simt, felicitari cata.

  2. FARMA spune:

    Felicitari domnule dr. asemenea oameni trebuie promovati. Domnul Catalin este exceptia care intareste regula.

  3. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare