Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Editorial

Politica şi fotbalul

Vineri, 23 Iulie, 2010

Românii sunt un popor special. Înzestraţi cu de toate. O glumă prin care Dumnezeu le-a oferit românilor cele mai diverse şi alese forme de relief şi  bogăţii ale  pământului, discriminând oarecum celelalte popoare, conţinea următoarea replică divină: „Staţi, să vedeţi, ce popor le dau!”. Românii sunt aşi, fără doar şi poate,  în două domenii: politica şi fotbalul. Suntem o ţară cu 21 milioane de selecţioneri şi un popor de ...  continuare »

Fara comentarii »

Pagina  1  2
Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare