Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Asigurarea locuinţei, obligaţie sau necesitate?

Ţii la casa ta?


O întrebare care bineînţeles are un singur răspuns. Însă puţini sunt cei care dovedesc acest lucru, puţini sunt cei care îşi asigură casa pentru ca nu cumva în urma furiei naturii, a focului sau din alte cauze să nu rămână fără agoniseala de-o viaţă.
În urma inundaţiilor din ultimele săptămâni companiile de asigurări au înregistrat peste o mie de dosare de daună din asigurări de locuinţe. Beneficiarii acestora sunt oarecum liniştiţi, îşi pot repara locuinţa sau chiar pot sa-şi construiască una nouă acolo unde este cazul. Aceştia sunt însă puţini.


În urma ploilor din ultimele săptămâni au fost inundate sau distruse mai multe mii de locuinţe. Ce vor face acele familii care nu au casele asigurate? Bineînţeles, marea majoritate sunt la mila guvernului. Preşedintele ţării a promis că vor fi ajutate însă a specificat că este ultimul an când se mai întamplă acest lucru. În acest caz este clar ce avem de făcut, şi anume să ne asigurăm locuinţele, altfel, riscul de a rămâne fără nimic după o viaţă de muncă este considerabil, mai ales că de la an la an natura se dezlănţuie tot mai puternic.
Locuinţele pentru care au fost încheiate poliţe de asigurare sunt protejate printre altele şi pentru riscuri de catastrofă, care includ inundaţiile şi alunecările de teren.
În cadrul asigurărilor de locuinţe un avantaj este prima de asigurare, care, pentru o locuinţă cu o valoare asigurată de 100000 lei este de cca. 200 lei pe an. În plus pentru această sumă sunt asigurate şi bunurile din locuinţă.(Liviu Țului

ULTIMA ORA! În această săptămână a intrat în vigoare asigurarea obligatorie pentru locuinţe. Perioada de graţie, în care proprietarii nu vor fi amendaţi dacă nu au semnat asigurarea, este de şase luni, după care aceştia, în lipsa asigurării, sunt pasibili de o amendă de până la 500 de lei.7:43 pm , 18 Iulie, 2010

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare