Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

drumuri inzapezite

NI S-A DUS IAR VESTEA Un bărbat aghezmuit a sunat la 112, susţinând că şi-a pierdut mama din cauza „zăpezilor”

Luni, 29 Decembrie, 2014

a prima zăpadă mai serioasă, oraşul de pe malul Prutului este din nou în atenţia mass-media, nu datorită blocării circulaţiei pe DN 29A sau a unor drumuri judeţene, ci datorită unui incident mai puţin obişnuit. Potrivit unui comunicat emis de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Botoşani, un bărbat din Darabani a pus pe jar autorităţile, cu noaptea-n cap, anunţând la numărul de urgenţă 112 că şi-a pierdut mama din cauza „zăpezilor” ...  continuare »

Fara comentarii »

Toate drumurile judetene au fost redeschise circulatiei

Luni, 25 Martie, 2013

Echipele de intervenţie ale Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri Botoşani au finalizat luni, 26 martie,în jurul prânzului, acţiunile de deschidere a circulaţiei pe toate drumurile din administrare. Ultimele două drumuri judeţene blocate de nămeţi au fost Avrămeni-Mitoc şi Baranca-limită de graniţă. Viorel Atomei, primarul comunei Hudeşti, susţine că a deszăpezit drumul judeţean din Baranca încă de ieri, în jurul orelor 19:00. „Am des ...  continuare »

Fara comentarii »

Darabanenii la breaking news: „Realitatea este mai cruda decat imaginile”, prefect demis de troiene. GALERIE FOTO de pe DN 29A

Joi, 20 Decembrie, 2012

Cel mai nordic oraș al țării a ajuns pe prima pagină a ziarelor din țară și subiect la breaking news în urma potopului alb care a acoperit județul Botoșani în ultimile zile. A venit iarna, zăpadă multă, incompetență, autorități surprinse de vreme, un peisaj cu care eram obișnuiți deja. Pentru cei mai mulți de la centru, lucrurile se petreceau undeva departe și oricum erau alte lucruri mai importante, precum formarea Guvernului. Liniștea a fost spartă în ...  continuare »

Fara comentarii »

Tronsoanele DN 29A, Darabani-Hudesti si Paltinis-Horodistea, redeschise circulatiei

Miercuri, 19 Decembrie, 2012

Între timp, localnicii au muncit de zor cu cele două tractoare ale primarului Costel Nazare şi vola lui Ionel Gheorghiciuc, iar în jurul orelor 3:00 au reuşit să desfunde tronsonul de drum naţional Conceşti-Darabani, în dreptul localităţii Bajura, unde stratul de zăpadă a depăşit pe alocuri trei metri. Cel puţin pe porţiunile de drum naţional Darabani-Hudeşti şi Dragalina-Lişna circulaţia se desfăşoară pe un singur sens, iar drumul are unele refugii în ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare