Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!

" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
drum inzapezit
Codul galben a inchis 2 drumuri nationale, 10 judetene si 8 comunale FOTO
Sambata, 01 Februarie, 2014

Potrivit atenţionării transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie, astăzi, 1 februarie 2014, între orele 13:15 şi 16:00, judeţul Botoşani se afla sub incidenţa „Codului Galben” de viscol. Vântul are intensificări de 50 -60 km/h, favorizând formarea de suluri de zăpadă pe partea carosabilă. Aceeaşi sursă a transmis şi faptul că astăzi, Indicele de Răcire (IR) va atinge şi depăşi pragul critic ... continuare »
„Drum inzapezit”???
Duminica, 01 Septembrie, 2013

Nu toţi dărăbănenii sunt obişnuiţi cu drumurile proaspăt asfaltate, aşa că indicatorul de interzicere a circulaţiei din cauza drumului înzăpezit, la începutul lunii septembrie, s-ar putea să nu li se pară chiar ieşit din comun. (foto: Roland Teioşanu) continuare »
Darabani, oras inchis. COD GALBEN de vant puternic in locul celui portocaliu
Sambata, 23 Martie, 2013
În aceste condiţii, toate drumurile judeţene din zona oraşului Darabani sunt închise de aseară, din jurul orelor 21:00. Circulaţia este închisă şi pe DN 29A, spre Păltiniş şi Dorohoi. „Nu se circula spre Păltiniş, Bajura, Eşanca, Dorohoi. În interiorul oraşului se circulă greu, în condiţii de iarnă. Am băgat plugurile şi utilajele primăriei, dar bate vântul tare. Ce am reuşit să desfundăm, din urmă se face înapoi. Dacă intensitatea vântului va ... continuare »
ULTIMA ORA Se circula pe un singur sens intre Darabani si Dorohoi
Joi, 13 Decembrie, 2012
„Am discutat cu inginerul Irimia de la drumuri şi mi-a transmis că de cinci minute se circulă pe un singur sens între Darabani şi Dorohoi” a declarat pentru Darabaneni.ro, la 17:20, viceprimarul oraşului Darabani, Relu Cricleviţ. La orele 17:00, acest drum naţional era blocat între localităţile Dumbrăviţa şi Dragalina. Cu toate acestea, circulaţia este infernală între cele două oraşe moldave. „Ne-am blocat înainte de intrarea în Dumbrăviţa, deoarece ... continuare »

Dărăbănenii se pot mândri cu încă un academician ”Gândul și sufletul meu se leagă…”