Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

drama

DRAMA Casa unei batrane din Esanca a fost facuta scrum IMAGINI DE COSMAR

Marti, 01 Octombrie, 2013

Dănilă Rariţa, de 97 de ani, din Eşanca a rămas săptămâna trecută fără acoperiş deasupra capului după ce casa sa a ars în totalitate într-un incendiu propagat, cel mai probabil, de la coşul supraîncălzit. Sosiţi la faţa locului, pompierii nu au mai putut salva mare lucru, oprind propagarea incendiului şi la celelalte case din sat. Independentul Gheorghe Bejinariu a prezentat acest caz în ultima şedinţă ordinară a Consiliului Local Darabani, dar a trecut ...  continuare »

Fara comentarii »

DRAMA O batrana din Esanca nu are suficienti bani sa-si aduca acasa nepotul mort in Italia

Marti, 08 Ianuarie, 2013

Sărăcia nu le permite unora dintre dărăbăneni nici să-şi îngroape creştineşte morţii, mai ales când aceştia şi-au găsit sfârşitul pe meleaguri străine, în căutarea unui aşa-zis trai mai bun. Un astfel de caz dramatic este cel al lui Alexandru Gîrdianu de 21 de ani din Eşanca (Darabani), care a încetat din viaţă pe 28 decembrie în Cosenza, regiunea Calabria, din Italia. Băiatul este orfan de mamă şi a fost crescut de bunica sa, Profira Gîrdianu, care ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare