Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Doina Caba

Manager dărăbănean la conducerea Spitalului Județean. ”Cred că toate instituțiile își vor da mâna, nu pentru mine, pentru oameni”

Vineri, 20 Noiembrie, 2020

Președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici, a numit un nou manager interimar la conducerea Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” Botoșani, pe o perioadă de trei luni, până la ocuparea postului prin concurs și numirea unui titular. Este vorba de dărăbăneanca Doina Caba care are o experiență de 4 decenii în domeniul sanitar. Caba s-a angajat prima dată la spitalul din Darabani în 1 iulie 1981 unde a lucrat 28 de ani ...  continuare »

Fara comentarii »

Spitalul din Darabani a primit 11 paturi moderne. VEZI cui i se datoreaza acest fapt FOTO

Sambata, 31 Mai, 2014

Spitalul din Darabani a primit vineri, 30 mai a.c., la prânz, 11 paturi moderne cu saltele din Olanda. La originea acestei donaţii se află deputatul Colegiului Darabani, Costel Şoptică, care paradoxal, a făcut acest gest după încheierea alegerilor, nu în campania electorală, aşa cum se obişnuieşte pe la noi.Secţia exterioară a Spitalului Judeţean Botoşani dispune în prezent de 20 de paturi (10 de Pediatrie şi 10 de Interne) finanţate de Casa de Asigurări de ...  continuare »

Fara comentarii »

VEZI cum arata acum noul spital din Darabani GALERIE 21 FOTOGRAFII

Vineri, 22 Martie, 2013

La compartimentul din Darabani a Spitalului Judeţean de Urgenţe „Mavromati” s-au internat primii pacienţi la începutul acestei săptămâni, după o pauză de aproximativ doi ani de zile. Spaţiul unităţii sanitare a fost recompartimentat. Miercuri, 20 martie, 19 bolnavi erau internaţi pe cele două secţii ale spitalului. La parter se află Unitatea de Primire Urgenţe şi 6 saloane de Interne, iar la etajul I sunt 6 saloane de Pediatrie, Laboratorul de analize, ...  continuare »

Fara comentarii »

E OFICIAL: S-a redeschis spitalul din Darabani! „Dorim ca sectia sa fie intr-adevar functionala si nu un foc de paie”

Vineri, 01 Martie, 2013

Aproximativ 30 de noi/vechi angajaţi ai spitalului din Darabani au revenit la serviciu în dimineaţa zilei de 1 Martie, după ce unii dintre ei nu au mai călcat pragul unităţii spitaliceşti din 1 aprilie 2011. „Toţi au fost foarte încântaţi. A fost frumos, mai ales că e 1 Martie. Am schimbat păreri, am probat aparatura, am primit şi am dăruit mărţişoare. Am programat un pacient miercuri, iar altul joi” a declarat pentru Darabaneni.ro, Doina Caba, fost director ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare