Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

DJDP

Se lucrează pe două drumuri judeţene. VEZI care

Luni, 05 Octombrie, 2015

Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Botoşani informează populaţia judeţului Botoşani următoarele: - s-au început lucrările de plombări și burdușiri pe sectorul de drum D.J. 282 între localitățile Rediu și Trușești; - s-au început lucrările la covor pe sectorul de drum D.J. 291 pe raza localității Leorda. Rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită și să   respecte   semnele   de&n ...  continuare »

Fara comentarii »

ANUNŢ Drum judeţean închis circulaţiei

Marti, 21 Iulie, 2015

  Direcţia   Judeţeană  de  Drumuri  şi  Poduri  Botoşani informează  populaţia judeţului Botoşani că din data de 20.07.2015 tronsonul de drum județean DJ 292 km 29+950-46+350, în localitatea Știubieni, este închis circulației rutiere pe o perioadă de aproximativ 90 zile. Închiderea traficului rutier se datorează începerii lucrărilor la investiția ”Pod pe drumul județean DJ 292, k ...  continuare »

Fara comentarii »

Anunţ DJDP Botoşani

Marti, 03 Martie, 2015

Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri (DJDP) Botoșani informează populația județului faptul că, din cauza  precipitațiilor înregistrate în perioada 28 februarie-1 martie 2015, o porțiune din rampa degradată a podului situat pe DJ 297 km 11+580, în localitatea Sulița, comuna Sulița, s-a prăbușit punând în pericol siguranța circulației din zonă. Având în vedere această situație, menționăm faptul că se  vor impune în această zonă& ...  continuare »

Fara comentarii »

DJDP anunţă derularea unor lucrări de pietruire a patru drumuri judeţene

Vineri, 19 Decembrie, 2014

Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Botoşani informează cetăţenii judeţului Botoşani că în această perioadă se desfăşoară lucrări de întreţinere (pietruire) pe următoarele tronsoane de drumuri județene:   - DJ 293 A între localităţile Viişoara Coţuşca, - DJ 293 între localităţile Coţuşca Ghireni, - DJ 291 D între localităţile Ibăneşti Cristineşti, - DJ 294 A între ...  continuare »

Fara comentarii »

Directorul Drumurilor Judetene: „Se circula mai greu...Doar daca aveti o mare urgenta, plecati din Darabani”

Sambata, 01 Februarie, 2014

În prima zi a lunii februarie 2014, dărăbănenii se luptă cu viscolul şi nămeţii. Sorin Alin Clim, directorul Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri (DJDP) Botoşani a spus că la această oră nu sunt drumuri judeţene închise, dar recomandă cetăţenilor să-şi părăsească localităţile de domiciliu doar în situaţii de urgenţă. De asemenea, Lişmăniţa şi Eşanca sunt închise, iar Mihai Plugaru, şeful Protecţiei Civile din cadrul Primăriei Darabani, a ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare