Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

DJDP Botosani

Lucrări pe DJ 282

Joi, 29 Octombrie, 2015

  Direcţia Judeţeană  de  Drumuri  şi  Poduri  Botoşani informează  populaţia judeţului Botoşani că în această perioadă se lucrează la plombări egalizare și covor asfaltic pe DJ 282 km 150+000 - 154+400, localitatea Coțușca și DJ 282 km 143+000 – 148+400, localitatea Nichiteni. Rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită și să respecte semnele de circulație pentru evitarea evenimen ...  continuare »

Fara comentarii »

Atenţie şoferi! Se lucrează pe DJ 298

Marti, 20 Octombrie, 2015

Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Botoşani informează populaţia judeţului   Botoşani că se lucrează pe drumurile județene după cum urmează: - plombări egalizare   și  covor  pe  sectorul de  drum DJ 298 între localitățile Dumeni – Dragalina. Rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită și să respecte semnele de circulație pentru evitarea eveniment ...  continuare »

Fara comentarii »

ANUNŢURI DJDP octombrie

Vineri, 09 Octombrie, 2015

  Direcţia Judeţeană  de  Drumuri  şi  Poduri  Botoşani informează  populaţia judeţului că sunt impuse restricţii de tonaj pe următoarele tronsoane de drum judeţean : DJ 208C cuprins între km 0 + 000 – 21 + 870, respectiv pe DJ 208H între km 16 – 19 + 100. În intervalul orar 22:00-06:00, autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 10 tone nu pot circula. Direcţia Jude ...  continuare »

Fara comentarii »

Se lucrează pe două drumuri judeţene. VEZI care

Luni, 05 Octombrie, 2015

Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Botoşani informează populaţia judeţului Botoşani următoarele: - s-au început lucrările de plombări și burdușiri pe sectorul de drum D.J. 282 între localitățile Rediu și Trușești; - s-au început lucrările la covor pe sectorul de drum D.J. 291 pe raza localității Leorda. Rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită și să   respecte   semnele   de&n ...  continuare »

Fara comentarii »

ANUNŢ DJDP septembrie

Marti, 22 Septembrie, 2015

Direcția Județeană de Drumuri și Poduri Botoșani informează populația județului Botoșani că s-au început lucrările de refacere a podului  situat pe DJ 298 A,  km 8+957, peste râul Podriga, comuna Mileanca, judeţul Botoşani. Rugăm participanţii la trafic să circule cu atenţie sporită pentru evitarea evenimentelor nedorite. (foto: bzb.ro)  continuare »

Fara comentarii »

ANUNŢ Drum judeţean închis circulaţiei

Marti, 21 Iulie, 2015

  Direcţia   Judeţeană  de  Drumuri  şi  Poduri  Botoşani informează  populaţia judeţului Botoşani că din data de 20.07.2015 tronsonul de drum județean DJ 292 km 29+950-46+350, în localitatea Știubieni, este închis circulației rutiere pe o perioadă de aproximativ 90 zile. Închiderea traficului rutier se datorează începerii lucrărilor la investiția ”Pod pe drumul județean DJ 292, k ...  continuare »

Fara comentarii »

Anunţ DJDP Botoşani

Marti, 03 Martie, 2015

Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri (DJDP) Botoșani informează populația județului faptul că, din cauza  precipitațiilor înregistrate în perioada 28 februarie-1 martie 2015, o porțiune din rampa degradată a podului situat pe DJ 297 km 11+580, în localitatea Sulița, comuna Sulița, s-a prăbușit punând în pericol siguranța circulației din zonă. Având în vedere această situație, menționăm faptul că se  vor impune în această zonă& ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare