Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Botosan

Asy Team şi Young Boys vor disputa marea finală a Cupei Darabaneni.ro GALERIE FOTO

Duminica, 06 Noiembrie, 2016

Asy Team s-a „încălzit” cu FC Tarsin (scor 8-4) în prima partidă a zilei de sâmbătă, Alexandru Cimpoeşu reuşind un hattrick, în timp ce Mirel Moroşanu a fost autorul unei „duble”. Arsenal Havârna a trecut de FC Cracovia cu 5-4, Cosmin Onofrei marcând nu mai puţin de patru goluri. Tot 4 goluri a înscris şi Mirel Moroşanu pentru FC Tarsin, dar nu a fost de ajuns în duelulul cu Arsenal Havârna, oaspeţii reuşind să se impună cu 6-5. Young Boys şi Asy ...  continuare »

Fara comentarii »

ÎNCEPE a V-a ediţie a Cupei Darabaneni.ro VEZI programul partidelor

Joi, 03 Noiembrie, 2016

Cei mai buni tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 21 de ani din zona oraşului Darabani s-au reunit în cinci echipe, care vor lupta week-endul acesta pentru câştigarea celei de-a cincea ediţii a Cupei Darabaneni.ro la fotbal în sală, competiţie organizată de ziarul online cu acelaşi nume în parteneriat cu Primăria din localitate, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Botoşani şi Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”. Echi ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare