Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Dinu Stoian

OLDIES BUT GOLDIES Darabani-Bucecea, infruntarea titanilor „Astia jucau cand era mama fata mare” GALERIE FOTO

Vineri, 30 Mai, 2014

Fotbalul nu e ca vinul: cu cât e mai vechi cu atât e mai bun, dar e ca mersul pe bicicletă: nu se uită niciodată. Asta au dovedit şi veteranii din Bucecea şi Darabani pe o vreme caniculară, în după-masa Înălţării Domnului. Cei câţiva spectatori, mult prea puţini (fetele frumoase au umplut tribuna o oră mai târziu), au venit să vadă cum Radu Caşuba, Dorin Afloroaie sau Gică Şurubaru vrăjesc balonul. Cei mai în vârstă au fost invidioşi pe condiţia ...  continuare »

Fara comentarii »

Fotbal la maxx?

Luni, 05 Mai, 2014

Suporterii dărăbăneni se bucură după victoria echipei favorite....sau compară fotbalul jucat astăzi cu cel de pe vremea lui Dinu Stoian...şi din această cauză i-a apucat râsul? (foto: Cristian Studio)  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare