Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Dinu Aparastii

Dinu „Ford” Apărăștii: „Handbalul mi-a dat totul” VIDEO DE COLECȚIE

Vineri, 09 Septembrie, 2011

Ford a devenit la începutul anilor ’80 „marca înregistrată” a sportului dărăbănean, în special a handbalului. Profesorul suplinitor Dinu Apărăştii a primit supranumele producătorului american de automobile după o probă de viteză disputată la liceul din Darabani, în prezenţa prof. Radu Pop. De asemenea, Harrison Ford a fost actorul care i-a marcat tinereţea. Născut în data de 28.02.1955, Dinu Apărăştii este de mic copil atras de handbal, chiar dacă nu ...  continuare »

10 Comentarii »

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare