Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Oraşul Darabani a rămas fără nominalizaţi la „Oamenii timpului”Campania „Oamenii timpului” a intrat într-o nouă etapă, cea a publicării nominalizărilor pentru fiecare categorie și județ în parte. Din păcate, pentru dărăbăneni, veștile nu sunt prea bune în acest sens, toate cele patru personalități locale propuse ieșind din cursa pentru marele premiu.

La sfârșitul acestei săptămâni a fost publicată lista personalităților nominalizate în final la Gala „Oamenii Timpului”. După finalizarea etapei în care s-au făcut propuneri, un juriu format din personalități culturale și academice a stabilit persoanele nominalizate pentru Gala ce va avea loc pe 12 decembrie. Din păcate pentru dărăbăneni, nici o personalitate locală nu a fost aleasă de juriu. Astfel, Leon Dănăilă, Simona Chițan, Mona Prisacariu, Victor Teișanu şi Asociaţia „Nord” au ieșit din competiție. În consecință, județul Botoșani a rămas să fie reprezentat de: Emanoil Marcu la secțiunile Literatură și Educație și Cercetare, Corneliu Dumitriu la Arte, Mihaela Mihăescu la Societatea civilă, Dan Lungu la Diplomație publică. La secțiunea Memorie și istorie a rămas în cursă Octavian Vitcu, la Jurnalism Cătălin Moraru, la Tinere valori Perla Scripcariu, la Sănătate Radu Malancea, iar Antreprenoriat Valeriu Iftime. (A.D.A.)VEZI şi: Patru dărăbăneni alături de Asociaţia Nord, nominalizaţi pentru Gala Oamenii Timpului
Te-ar mai putea interesa si:  Victor TeişanuLeon DanailaMona PrisacariuAsociatia NordSimona Chitan
8:50 pm , 25 Octombrie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cine se trezește în Darabani mai devreme de 5:00, are parte de asemenea imagini spectaculoase pe cer.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare