Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Cantonament la Vatra Dornei pentru juniorii Sănătăţii „Copiii au fost super” FOTOÎn premieră pentru sportul dărăbănean, 14 copii au fost 7 zile în cantonament la Vatra Dornei. Chiar dacă, în prezent, fotbalul dărăbănean se zbate în mediocritate, viitorul sună bine.

Copiii antrenaţi de Victor Găluşcă şi Radu Caşuba au făcut în primele două zile şi câte trei antrenamente, apoi au continuat cu două antrenamente pe zi, iar sâmbătă au fost organizate meciuri de pregătire. O parte dintre elevi au achitat 500 de lei, restul cheltuielilor fiind asigurate de preşedintele AS Şcoala de fotbal „Caşuba şi Găluşcă”, Dumitru Dănilă. „Copiii au fost super. Trebuie să ai şi un pic de binevoinţă, că, în rest, se rezolvă toate. A fost şi prima lor ieşire. Doar Vlăduţ Ţîmpău a mai mers cu noi în cantonament. Pentru restul a fost o premieră. Copiii trebuie educaţi. Unii dintre ei, săracii, nu ştiu să alerge, dar nu suntem noi de vină, şi e foarte greu să ne întoarcem în timp. Copiii sunt talentaţi, dar trebuie ajutaţi” a declarat pentru Darabaneni.ro, Victor Găluşcă, care şi-ar fi dorit să aibă mai mulţi jucători la dispoziţie. Antrenorul sucevean a explicat de ce a părăsit banca tehnică a CS Sănătatea Darabani, lăsând totuşi de înţeles că ar putea reveni la timona echipei de fotbal, dacă vor exista condiţii pentru performanţă. „Condiţiile nu mai permiteau rezultate. Nu puteam să alergăm băieţii ăia moca. Am spus că în momentul în care nu li se asigură jucătorilor condiţiile necesare, suntem primii care plecăm. Nu că n-ar fi fost o echipă bună cu care am fi putut obţine rezultate. Repet, Darabaniul are nişte fonduri umane extraordinare. Mai trebuie umblat la mentalitatea ălora mai înalţi. Poate am deranjat” a precizat Găluşcă. Juniorii şi staff-ul Sănătăţii au fost cazaţi la Vila „Căprioara” din Vatra Dornei şi au servit masa la Restaurantul „Les Amis” din staţiunea montană. Tehnicienii echipei vor mai efectua o selecţie pentru întărirea lotului, deoarece în 19 septembrie echipa va debuta în campionatul judeţean de juniori.

Jucătorii Sănătăţii Darabani din cantonamentul de la Vatra Dornei: Alin Moscalu, Cosmin Moscalu, Alexandru Creţu, Vlăduţ Ţîmpău, Robert Cucuruzac, Sebastian Strugariu, Olivian Nanea, Robert Avădănei, Felix Bărănceanu, Robert Zaharia, Casian Zaharia, Ştefan Zaharia, Daniel Anton, Seby Gheorghiciuc.

VEZI şi: Copiii din Darabani au terminat în lacrimi Cupa AJF „Fotbalul poate face lumea mai bună” GALERIE FOTO & VIDEO


Te-ar mai putea interesa si:  Scoala de fotbal „Caşuba şi Găluşcă”Dumitru DănilăVictor GăluşcăSanatatea DarabaniRadu Casubajuniori Sanatatea Darabani
6:57 pm Marti, 08 Septembrie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare