Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

OLIMPIADELE DE PRIMĂVARĂ Doi elevi ai Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă” calificaţi la faza naţională

Conducerea Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă” a făcut bilanţul participării elevilor la olimpiadele şi concursurile şcolare care au avut loc în ultima lună. Cele mai bune rezultate au fost obţinute de Giulia Hrimiuc care s-a calificat pentru al doilea an consecutiv la faza naţională a olimpiadei de limba şi literatura română şi Casian Hanza, care va merge la faza naţională a olimpiadei de matematică, eveniment istoric pentru şcoala dărăbăneană.

Redăm în continuare comunicatul Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă”:        
Elevii Şcolii „Leon Dănăilă" au intrat în focul olimpiadelor judeţene pe 22.02.2016, participând la olimpiada de fizică. S-au făcut remarcaţi: Hanza Casian, din clasa a VI-a, pregătit de doamna profesor Hrimiuc Cristina, care a obţinut menţiune şi polivalentul Gheorghiu Ioan-Viorel, din clasa a VIII-a, pregătit de doamna profesor Moloce Vanda, care a obţinut tot menţiune.

Pe data de 27 februarie 2016, a venit rândul elevilor talentaţi la limba şi literatura română să demonstreze cunoştinţele lor. Au reprezentat cu cinste şcoala: Horopciuc Veronica, din clasa a VI-a, şi Aionesă Antonia-Gabriela, din clasa a VIII-a, pregătite de doamna profesor Hrimiuc Ramona, care au obţinut menţiuni. De departe, cel mai bun rezultat a fost obţinut de către eleva Hrimiuc Giulia, din clasa VII-a, care s-a clasat pe locul al II-lea, cu 112 pucte din 120, ceea ce i-a permis să se califice, pentru al doilea an consecutiv, la faza naţională a olimpiadei. Mentor i-a fost doamna profesor Pop Despina, aflată, aşa cum dumneaei ne-a mărturisit, la a cincea participare cu un elev la faza naţională. Celelalte succese au fost obţinute cu elevele: Olivia Gheorghiu, în 2007 şi 2010 şi cu Bianca Guragata, în 2013. „Reuşitele nu fac decât să confirme veritabila şcoală de limba română, pe altarul căreia au trudit, de-a lungul timpului, profesori aureolaţi de legendă, precum: doamnele Ceobanu Elena, Dobrincu Elena şi Avasiloae Elena, cu rezultate notabile la faza naţională” a precizat Lucian Florea, directorul Şcolii „Leon Dănăilă”.

Olimpiada judeţeană de biologie a avut loc pe 5 martie 2016. Elevii pregătiţi de doamna profesor Bejinariu Ana-Maria au obţinut rezultate importante. Astfel, Bejinariu Lorena premiul al II-lea, Hrimiuc Giulia premiul al III-lea, Cucu Eliza menţiune (clasa a VII-a). Tot menţiune a obţinut şi eleva Ursachi Marta, din clasa a VII-a, sub coordonarea doamnei profesor Prisăcariu Marinela.12 martie 2016 a fost ziua când elevii cunoscători ai limbii lui Shakespeare au obţinut rezultate de excepţie, sub coordonarea directă a doamnei profesor Apachiţei Diana: Giulia Hrimiuc, Aroşoae Geanina, Rotariu Laura, premiul I, Bejinariu Raluca premiul II, Cucu Eliza şi Negru Evelina premiul III, Strîmbu Andreea menţiune (clasa a VII-a). La clasa a VIII-a Ghiorghiu Ioan-Viorel a obţinut premiul I, Dănilă Alexandra şi Hanza Casian premiul II, Nazare Delia premiul III, Ceică Sergiu menţiune. Tot menţiune a obţinut şi eleva Florea Andreea-Lorena, de la Şcoala Teioasa, sub îndrumarea doamnei profesor Bîrsan Adina

Rezultate notabile au obţinut şi echipele de handbal şi fotbal băieţi, sub coordonarea directă a domnilor profesori Pop Radu şi Ştefănucă Ovidiu: locul III handbal băieţi (V -VIII), locul III fotbal băieţi (I - IV) şi locul III fotbal băieţi (V - VIII).

Sâmbătă, 19 martie 2016, a fost rândul micilor matematicieni să-şi etaleze cunoştinţele. Rezultate bune au obţinut Bordeianu Roxana, la clasa a VI-a şi elevul Gheorghiu Ioan-Viorel, la clasa a VIII-a. Cel mai bun rezultat a fost obţinut de către elevul Hanza Casian, de la clasa a a VI-a, care a obţinut locul II şi dreptul de a participa la faza naţională a olimpiadei de matematică, sub directa îndrumare a domnului profesor Apachiţei Vlad.

„Rezultatul este cu atât mai valoros cu cât este pentru prima dată în istoria şcolii cînd un elev se califică la faza naţională a olimpiadei de matematică.Un rol de necontestat în obţinerea rezultatelor la gimnaziu îl au şi învăţătorii, care desfăşoară o muncă sisifică, precum: Plugaru Rodica, Chirilă Maricel, Cricleviţ Monica şi lista ar putea continua. În luna mai 2016 este programată olimpiada judeţeană la istorie pentru clasele V-VII, de unde aşteptăm rezultate frumoase. Felicitări elevilor, colegilor profesori şi mult succes în continuare !” a conchis directorul unităţii de învăţământ.
Te-ar mai putea interesa si:  Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”olimpiade scolareCasian HanzaGiulia Hrimiuc
10:55 pm Marti, 22 Martie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare