Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

54% dintre elevii Şcolii „Leon Dănăilă” au promovat simularea Evaluării Naţionale. VEZI care sunt cele mai mari note


 
85 de elevi ai Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă (77,98%) au obţinut note peste 5 la limba şi literatura română, iar 42 (38,88%) au promovat examenul la matematică din cadrul simulării Evaluării Naţionale (E.N.), care a avut loc la începutul săptămânii trecute, cu o medie de promovabilitate de 54 %. Lucian Florea, directorul unităţii de învăţământ, spune că este un progres faţă de anii anteriori, chiar dacă acum examinarea elevilor este supravegheată audio şi video.

La simulare au participat 109 elevi la limba şi literatura română şi 108 la matematică (din cei 112 înscrişi), de la şcolile din Darabani, Bajura şi Teioasa. Conform metodologiei de organizare şi desfăşurare a simulării E.N., notele nu se trec în catalog şi nu sunt admise contestaţii. Totuşi, elevii care doresc ca notele lor să fie trecute în catalog, pot face acest lucru, în urma unei cereri, adresate instituţiei şcolare.

„A fost un bun prilej de a observa nivelul pregătirii elevilor de clasa a VIII- a, în perspectiva E.N. din luna iunie, constatându-se un progres faţă de rezultatele de la simularea organizată la nivel de şcoală, în luna decembrie 2015, atunci când promovabilitatea s-a ridicat la 70% la Limba şi literatura română şi la 33% la matematică. Mai mult decât atât, rezultatele obţinute elevii noştri sunt cele mai bune de când se organizează simulări la clasele a VIII-a, cu sistem de supraveghere audio-video” a declarat pentru Darabaneni.ro, Lucian Florea, directorul Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă”. În februarie 2014, 60% dintre elevi au promovat examenul la limba română, iar 21,81% la matematică, în timp ce în februarie 2015, 73,68% au obţinut note de trecere la limba română şi 28,07% la matematică.„Cu toate că rezultatele sunt mai bune decât la simulările din anii anteriori şi, suntem pe deplin convinşi că ele vor atât peste media judeţului, cât şi peste cea naţională, acest lucru nu ne entuziasmează. Ştim că mai este de lucru, mai ales la matematică, însă, avem convingerea că elevii noştri, sprijiniţi mai mult de părinţi şi susţinuţi de către profesori, prin continuarea pregătirii suplimentare, vor obţine, la examenul din vară rezultate bune şi foarte bune, aşa cum s-a întâmplat şi în sesiunea din iunie 2015, când promovabilitatea s-a ridicat la 91,89%” a mai precizat prof. Florea

Cele mai bune rezultate la nivel de şcoală:

GHEORGHIU IOAN: 9,65 ( 9,60 ROMÂNĂ; 9,70 MATEMATICĂ) clasa a VIII-a A;
LUCA IOANA-CĂTĂLINA : 9,15 (9,30 ROMÂNĂ; 9,00 MATEMATICĂ) clasa a VIII-a B;
AIONESĂ ANTONIA: 9,07 (9,70 ROMÂNĂ; 8,45 MATEMATICĂ); clasa a VIII-a A;
CREŢU DIANA: 9,07 (9,05 ROMÂNĂ; 9,10 MATEMATICĂ), clasa a VIII-a A.

În luna mai 2016, elevii claselor a VIII-a de la Şcoala „Leon Dănăilă” Darabani vor susţine o nouă simulare.
Te-ar mai putea interesa si:  Evaluare NationalaSimularea Evaluarii NationaleEvaluare Nationala 2016
6:41 pm Marti, 01 Martie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare