Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Aurel Moldoveanu îi colindă pe dărăbăneni. Buget local suplimentat cu 60000 lei pentru Sărbătorile de iarnă

Aurel Moldoveanu va susţine miercuri la Darabani, începând cu orele 15:00, un concert de colinde. Aleşii locali au votat în şedinţa extraordinară din 9 decembrie decontarea sumei de 60 000 lei pentru manifestările cultural-artistice organizate în luna decembrie cu ocazia Sărbătorilor de iarnă. De asemenea, după şedinţa festivă de Consiliu Local vor fi felicitaţi dărăbănenii care au împlinit 50 de ani de la căsătorie, apoi aleşii îi vor aştepta pe urători.

Cei 60000 lei se adaugă celor 15000 alocaţi în şedinţa ordinară din luna noiembrie când s-a votat şi cuantumul sumei (200 lei) pe care să o primească fiecare cuplu de seniori dărăbăneni care au împlint 50 de ani de la căsătorie. „Pentru ce cheltuiţi 60 000 lei pentru aceste două sărbători? Cum îi cheltuiţi şi ce organizaţi?” a întrebat independentul Dan Tîrniceru-Ifrim, care s-a abţinut de la a vota acest proiect de hotărâre.

„Eu cred că este binevenită treaba asta, o dată pe an. Avem atâţia copii în Darabani. Aici cred că se ia în calcul să se-adune şi copiii, să poată şi ei beneficia de un cadou…Dacă nu facem, se va spune că nu am fost în stare. Să se aducă o formaţie, cred că ar fi binevenit” a fost de părere social-democratul Ionel Nenişcă. Concertul susţinut de Aurel Moldoveanu va avea loc în faţa Casei de Cultură „Theodor Balş” din localitate, la orele 15:00. În cadrul spectacolului va avea loc lansarea albumului „Colindă, Colindă”, semnat Aurel Moldoveanu. Autorităţile locale vor mai organiza şi în 31 decembrie o festivitate de încheiere a anului 2015.  
Te-ar mai putea interesa si:  Dan Tîrniceru IfrimConsiliul Local DarabaniIonel NenişcădarabaneniAurel Moldoveanuconcert de colinde in Darabani
10:14 pm Marti, 22 Decembrie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Darabaneni.ro a revenit după un an la Viișoara, într-o iarnă adevărată ca în nordul Moldovei, pentru a-i ura ”La mulți ani!” veteranului Ghiță Cojocariu, eroul ultimului nostru reportaj, care a devenit în 12 februarie cetățean de onoare al comunei sale natale.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare