Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Sanatatea Darabani, in  „exil” la Concesti pentru prima etapa din „Onoare”Noua echipă Sănătatea Darabani va disputa astăzi, 25 august 2013, prima etapă din liga a V-a împotriva celor de la Venus Coţuşca. Partida va avea loc pe terenul din Conceşti, deoarece conducerea echipei nu a ajuns la un acord cu autorităţile locale din Darabani pentru a folosi Stadionul Orăşenesc
.

Reprezentanţii Sănătăţii Darabani se consideră marginalizaţi pentru că nu pot folosi Stadionul Orăşenesc pe care evoluează în prezent CS Darabani, echipă finanţată de la bugetul local. Aceştia spun că au găsit mai multă înţelegere în comuna primarului Costel Nazare, iar ieri, conducerea echipei a plecat direct de la sfinţirea Cabinetului Parlamentar a deputatului Şoptică, pentru a superviza marcarea suprafeţei de joc de la Conceşti. Cu toate că aleşii locali au votat cu o majoritate de voturi în ultima şedinţă ordinară, ca Sănătatea Darabani să poată folosi stadionul, nu a existat un proiect de hotărâre în acest sens, dar viceprimarul Relu Cricleviţ care este şi vicepreşedintele CS Darabani, a precizat că nici nu este nevoie de aşa ceva.

Vasile Floria, preşedintele CS Darabani, a afirmat că este dispus să schimbe rolurile cu cei de la Sănătatea. „Aş fi extraordinar de mulţumit să le dau lor în administrare stadionul, iar noi să jucăm aici doar de două ori pe săptămână. Este uşor să descui poarta stadionului, să joci un meci şi apoi s-o încui la loc” a spus Floria. Oficialul dărăbănean a afirmat că în condiţiile de faţă gazonul nu poate rezista dacă va fi utilizat în fiecare zi, o mare parte din iarbă fiind deja uscată, iar pământul crăpat deoarece timp de o săptămână nu a fost apă.În prezent se efectuează lucrări de modernizare a clădirii vestiarelor. Oficialii Sănătăţii Darabani afirmă că dacă nu vor găsi înţelegere în oraşul de pe malul Prutului, vor disputa toate meciurile de pe teren propriu la Conceşti. Decizia finală se va lua în şedinţa ordinară a Consiliului Local de joi, 29 august. Este o premieră în fotbalul botoşănean ca o echipă din „Onoare” să aibă pe banca tehnică doi antrenori care au jucat în prima ligă.

Te-ar mai putea interesa si:  CS DarabaniVasile FloriaSanatatea Darabani
10:16 am , 25 August, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare