Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Primăria Darabani a desemnat persoanele care vor livra produse de bază la domiciliul celor aflați în autoizolarePentru sprijinirea persoanelor aflate în autoizolare la domiciliu, impus de evoluția infecției cu Covid-19, în vederea procurării de alimente, produse de igienă sau medicamente care nu necesită prescripție medicală, se va asigura livrarea la domiciliul solicitantului a produselor necesare, se precizează într-un comunicat al autorităților locale.

Astfel, persoanele desemnate și numerele lor de telefon sunt:
1.    Barbacaru Maria, asistent medical comunitar, tel. 0762268420;
2.    Ilcu Carmen Anișoara, asistent medical comunitar, tel. 0744634430;


3.    Ghiorghiciuc Nicoleta, asistent medical comunitar, tel. 0751904823;
4.    Plugaru Mihai, referent protecție civilă, protecția muncii, tel. 0785258292;
5.    Cliveț Teodorel, șofer compartiment administrativ, tel. 0785258285.

În dimineața zilei de 21 martie, în evidența autorităților locale din Darabani figurau 37 de persoane aflate în autoizolare, dar lista lor nu era încă definitivată. În cazul în care starea de urgență o va impune, este pregătit și un spațiu de carantină în incinta noii Săli a Sporturilor de la periferia orașului Darabani.
Te-ar mai putea interesa si:  Primăria Darabanicoronavirus
6:05 pm Sambata, 21 Martie, 2020

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare