Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Parlamentari, primari, directori si prefect, prezenti la taierea panglicii spitalului din Darabani GALERIE FOTO & VIDEO


Sâmbătă, 16 martie 2013, a fost inaugurată oficial secţia exterioară de la Darabani a Spitalului Judeţean „Mavromati” Botoşani, eveniment la care au participat 4 parlamentari social-liberali, prefectul Costică Macaleţi, consilieri, primarul municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu, edilul şef al comunei Conceşti, Costel Nazare, dar şi şefi de instituţii de la Darabani şi Botoşani. Gazda manifestării a fost Corneliu Aroşoaie, primarul oraşului Darabani.

Unitatea spitalicească din oraşul de pe malul Prutului a fost sfinţită de preoţii dărăbăneni Contantin Pînzariu şi Dumitru Avîrvărei, care au cântat La mulţi ani! (video) în cadrul slujbei oficiate. Au fost prezenţi la Darabani deputaţii Tamara Ciofu, Andrei Dolineaschi şi Costel Şoptică, senatorul Doina Federovici, dar şi prefectul Costică Macaleţi. Primarul Corneliu Aroşoaie a anunţat că duminică, 17 martie, vor fi internaţi primii pacienţi la secţia dărăbăneană a Spitalului Judeţean.Ceea ce mulţi nu credeau, s-a reuşit într-un târziu şi la Darabani. Spitalul a fost închis de 1 aprilie şi chiar dacă reuşeam să-l deschidem tot de 1 aprilie, vă daţi seama că nu era păcăleala cea de acum doi ani. Nu are sens să mai spunem de ce, pentru ce şi cum s-a închis, important e că am reuşit şi am deschis această secţie. Vom face tot ce depinde de mine şi de Consiliul Local pentru ca această unitate să aibă viabilitate şi avem speranţa că toţi factorii de răspundere din USL şi Guvern ne vor asigura sprijinul necesar ca dărăbănenii şi locuitorii comunelor limitrofe să aibă dreptul la viaţă, ca toţi cetăţenii europeni. Mulţumesc personalului spitalului, celor care ne-au sprijinit să deschidem spitalul şi să dea dumnezeu ca Morga să fie tot timpul închisă şi să avem pacienţi cât mai puţini” a spus Corneliu Aroşoaie.Doina Caba: “Am revenit acasă cu forţe noi”

 

Politicienii l-au amintit în discursurile lor pe marele absent de la Darabani, senatorul Şerban Mihăilescu, principalul artizan al deschiderii noii unităţi sanitare din Darabani. Cea mai emoţionată s-a dovedit a fi Doina Caba, coordonator al secţiei de la Darabani, care a ţinut să mulţumească în mod deosebit noului ei şef, managerului Spitalului Judeţean Botoşani, Gheorghe Damian.

Nu vreau să mai spun cât de dureros a fost când la 1 aprilie 2011 s-a închis spitalul. Majoritatea personalului a lucrat peste 25 de ani aici, eu am lucrat 30 de ani…Am revenit acasă cu forţe noi, cu promisiunea ca secţia exterioară a Spitalului Judeţean să lucreze la standarde europene  cu realizarea tuturor indicatorilor şi cu promisiunea adresată cetăţenilor că le vom fi devotaţi. Pe toţi cei care vor păşi în această instituţie îi vom primi cu căldură şi profesionalism” a spus Caba, care a mulţumit şi managerului Spitalului Municipal Dorohoi, Valerian Andrieş, că a găzduit între timp personalul medical dărăbănean. La deschiderea oficială a secţiei exterioare a participat şi preşedintele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, Costel Lupaşcu, originar din Darabani. Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini


Revenim în curând cu mai multe ştiri legate de acest subiectTe-ar mai putea interesa si:  Costel ŞopticăCorneliu AroşoaieCostică MacaleţiAndrei DolineaschiSpitalul Judetean “Mavromati” BotosaniTamara CiofuDoina Federovici
3:48 pm Sambata, 16 Martie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare