Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

diabet zaharat

SANATATE Obezitatea, boala secolului

Luni, 15 Aprilie, 2013

Cum se defineşte obezitatea? Aceasta reprezintă creşterea în greutate pe seama grăsimii corporale, luând ca reper o valoarea a indicelui de masă corporală mai mare de 30 kg/metru pătrat. Practic, este un dezechilibru între aportul (alimente) şi consumul energiei(efort fizic). Indicele de masă corporală(IMC) se defineşte prin raportul dintre greutate şi înălţime la pătrat. Valorile normale sunt cuprinse între 18-25; un IMC de 25-29 indică supraponderalitate, ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare