Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

DGASPC Botosani

Adolescenta din Paltinis, mama si prostituata la nici 16 ani, a revenit acasa

Joi, 16 Ianuarie, 2014

Este poveste adolescentei care urmează să împlinească în doar câteva luni vârsta de 16 ani. Vârstă la care deja a adunat destulă amărăciune în suflet încât să nu-i mai pese de nimic. A fost luată acasă de mama ei după ce jandarmii au ridicat-o de la Baisa unde practica prostituţia. Au dat-o în grija statului, în mâinile psihologilor şi asistenţilor sociali de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului care, cu experienţa lor, ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare