Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

DEtasamentul de Pompieri Dorohoi

ALERTĂ la FISC! Personalul evacuat, au intervenit pompierii FOTO

Miercuri, 28 Martie, 2018

Marți, în jurul orelor 10:00, personalul din cadrul Serviciului Fiscal Orășenesc Darabani se afla în afara unității. Nu a fost vorba de o grevă a salariaților. Curând, la fața locului au sosit două autospeciale de pompieri. Din fericire, a fost vorba doar de un exercițiu al Detașamentului de Pompieri Dorohoi privind intervenția în cazul producerii unui cutremur, urmat de incendiu. Un apel de urgență efecuat la orele 9:55, a dus la evacuarea ...  continuare »

Fara comentarii »

Detaşamentul de Pompieri Dorohoi va avea punct de lucru la Darabani

Luni, 19 Decembrie, 2016

Înfiinţarea acestuia are ca scop eficientizarea acţiunilor de intervenţie prin reducerea timpului de răspuns. Echipajul va executa misiuni specifice de pregătire şi răspuns în cazul producerii unor situaţii de urgenţă pe raza administrativ teritorială a oraşului Darabani şi a comunelor Păltiniş, Rădăuţi Prut, Viişoara, Conceşti, Hudeşti, Suharău, Havârna şi Mileanca, cu cele 28 de sate aparţinătoare, numărul total de locuitori care vor beneficia de ...  continuare »

Fara comentarii »

26 situaţii de urgenţă în ultimele 24 de ore printre care şi un incendiu în Bajura

Miercuri, 25 Februarie, 2015

În ultimele 24 de ore, pompierii botoşăneni au fost solicitaţi să intervină în 26 situaţii de urgenţă. Urmare a apelurilor primite din partea cetăţenilor, forţele inspectoratului au acţionat pentru stingerea a opt incendii şi acordarea primului ajutor medical unui număr de 18 persoane. În jurul orelor 5:00 dimineaţa, acoperişul unei case din Bajura a luat foc de la coşul de evacuare. Din cele opt incendii, patru s-au produs în casele ...  continuare »

Fara comentarii »

Un autocar ce transporta călători din Darabani a luat foc în Dorohoi

Miercuri, 04 Februarie, 2015

Alarma s-a dat la orele 06:23. La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu o autospecială cu apă şi spumă. Concomitent cu acţiunea de stingere a incendiului, s-a intervenit pentru evacuarea bagajelor din autocar. Intervenţia promptă a pompierilor a limitat pagubele la cca. 500 de lei. Au ars elementele plastice ale compartimentului special al aerotermei. S-au salvat şi protejat de foc bunuri materiale în valoare de ...  continuare »

Fara comentarii »

12 pompieri militari si voluntari darabaneni s-au luptat cu flacarile in Concesti VEZI sfaturile pompierilor pentru sezonul rece

Marti, 28 Octombrie, 2014

Casa unei localnice din Conceşti fost distrusă parţial în urma unui incendiu izbucnit în această dimineaţă, cel mai probabil, ca urma a amplasării necorespunzătoare a materialelor combustibile faţă de o sobă. Alarma s-a dat la orele 02:32. Spre locul indicat s-au deplasat două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale cu apă şi spumă şi membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Darab ...  continuare »

Fara comentarii »

Pompierii au salvat o vaca dintr-un beci adanc de aproape 2 metri

Vineri, 28 Martie, 2014

Intervenţie dificilă a pompierilor dorohoieni solicitaţi, în dimineaţa zilei de 27 martie, să salveze o bovină căzută într-un beci adânc de cca. doi metri de pe raza comunei Suharău. Întrucât intrarea în pivniţă era îngustă, pompierii au săpat în partea laterală a unuia din pereţii beciului şi au construit o rampă. „Animalul a fost scos în viaţă din captivitate. Intervenţia a durat mai bine de o oră”, se arată într-un comunicat al ISU Botoşani. ...  continuare »

Fara comentarii »

O gospodarie din Paltinis cuprinsa de flacari. Pagube uriase estimate la cca. 12 miliarde

Luni, 17 Februarie, 2014

Flăcările s-au extins cu repeziciune la mansardă, dar şi la bunurile de la parterul locuinţei. Pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor au intervenit două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, precum şi membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din Păltiniş, timp de aproape cinci ore. Pagubele au fost estimate la cca. 1.200.000 lei. S-au salvat şi protejat bunuri materiale în valoare de aproximativ 500.000 lei. ...  continuare »

Fara comentarii »

O masina s-a facut scrum dupa ce a luat foc in mers pe raza comunei Hudesti GALERIE FOTO

Vineri, 17 Ianuarie, 2014

Un autoturism a luat foc în mers pe raza localităţii Vatra din comuna Hudeşti. În ciuda intervenţiei voluntarilor dărăbăneni şi a pompierilor din Dorohoi, maşina a ars în totalitate. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Pompierii au fost solicitaţi să intervină la locul incendiului la orele 7:43, în dimineaţa zilei de vineri, 17 ianuarie a.c. La faţa locului s-au deplasat mai mulţi membri ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă ...  continuare »

Fara comentarii »

Doi barbati cazuti intr-o fantana din Darabani au fost salvati GALERIE FOTO

Miercuri, 06 Noiembrie, 2013

În data de 6 noiembrie, în jurul amiezii, cei doi bărbaţi lucrau la contrucţia unei fântâni în Darabani. La un moment dat, bărbatul de 39 de ani a căzut în gol cca.16 metri. Colegul i-a sărit în ajutor şi a coborât în fântână. Cand au realizat că nu mai pot ieşi la suprafaţă, au cerut ajutor. La orele 12:38 s-a apelat numărul unic de urgenţă 112. La faţa locului s-au deplasat membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) şi cei din ...  continuare »

Fara comentarii »

„Joaca” la 5 ani in Paltinis: 10 tone din furajele bunicilor transformate in scrum

Vineri, 01 Noiembrie, 2013

Un copil de 5 ani din satul Ivancăuţi, comuna Păltiniş, a transformat, din joacă, depozitul de furaje din gospodăria bunicilor într-o torţă aprinsă. S-a întâmplat joi, 31 octombrie, în jurul prânzului. Speriaţi că flăcările s-ar putea extinde şi la clădirile din apropiere, proprietarii au solicitat sprijinul pompierilor. 11 servanţi-pompieri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi împreună cu şapte pompieri voluntari au intervenit cu dou ...  continuare »

Fara comentarii »

Barbat decedat in beciul casei. Trupul neinsufletit a fost recuperat de pompieri

Marti, 22 Octombrie, 2013

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost solicitat, luni, 21 octombrie a.c., puţin înainte de orele 18:00, să intervină pentru scoaterea unui bărbat decedat dintr-un beci de pe raza localităţii Păltiniş. Persoanele care au solicitat sprijinul pompierilor au susţinut că nu l-au mai văzut din cursul dimineţii. Spre locul indicat s-a deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentu ...  continuare »

Fara comentarii »

Darabanean de 42 de ani transportat cu elicopterul la Iasi GALERIE FOTO

Marti, 15 Octombrie, 2013

Dărăbăneanului i s-a făcut rău în momentul în care a coborât în beciul casei sale. El a fost transportat urgent cu maşina unui prieten la unitatea spitalicească din localitate. Dr. Cătălin Munteanu, medic specialist medicină internă în cadrul secţiei exterioare din Darabani a Spitalului Judeţean “Mavromati”, a considerat că bărbatul trebuie transportat la Iaşi, după ce a fost diagnosticat cu anevrism de aortă. Solicitarea serviciului SMURD a fost ...  continuare »

Fara comentarii »

Club din Darabani, mistuit de flacari GALERIE 30 FOTOGRAFII & VIDEO

Duminica, 13 Octombrie, 2013

Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Darabani a fost informat de producerea incendiului la orele 13:35, când flăcările deja cuprinseseră etajul I al clădirii. La faţa locului a sosit autospeciala SVSU Darabani, iar peste aproximativ 30 de minute şi-a făcut apariţia un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, urmat la un sfert de oră de încă o autospecială din municipiul vecin. „Cauza incendiului a fost stabilită de pompierii ...  continuare »

Fara comentarii »

Locuinta din comuna Hudesti in flacari, pagube estimate la cca. 10.000 lei

Sambata, 22 Iunie, 2013

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a intervenit pentru stingerea incendiului cu două autospeciale cu apă şi spumă şi opt servanţi-pompieri de la Detaşamentul de Pompieri Dorohoi împreună cu membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Hudeşti. De asemenea, la locul incendiului a sosit şi autospeciala SVSU Darabani. La sosirea gărzii de intervenţie, ardea o parte din acoperişul casei, bunurile ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare