Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Denia Prohodului

Darabanenii, trup si suflet la Denia Prohodului Mantuitorului Iisus Hristos GALERIE FOTO & VIDEO

Sambata, 19 Aprilie, 2014

Ceremoniile religioase din această zi sfântă au culminat cu înconjurarea bisericii de către cei prezenţi care au ieşit şi intrat în lăcaşul sfânt pe sub Sf. Epitaf. Cortegiul care a fost condus la Biserica Sf. Constantin şi Elena de către pr. protopop Costică Pînzariu a efecuat patru opriri în formă de cruce, în timpul cărora s-au săvîrşit ecteniile pentru popor, iertarea păcatelor şi cei adormiţi. La Mănăstirea Sf. Treime din Eşanca, protosinghelul ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare