Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Dealul Spirii

Cine a fost dărăbăneanul Ilie Gârneaţă, unul dintre capii Mişcării Legionare

Duminica, 21 Februarie, 2016

În anii comunismului un fost învățător, cunoscut de cei mai mulți drept „Conu Jorj” era poate cel mai vizitat dărăbănean de către ofițerii de la Securitate. Aceștia veneau periodic și îl interogau, mai mult sau mai puțin prietenește, despre trecutul său interbelic. Gheorghe Gârneață avea la „dosar” o pată grea, care l-a făcut să fie ocolit de prieteni și privit cu suspiciune de către autorități. Chiar și în momentul decesului a fost condus pe ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare