Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Poetul Victor Teisanu a lansat la Cluj doua volume de poezie VIDEOPoetul şi jurnalistul dărăbănean Victor Teişanu a lansat în 7.09.2011 la Cluj ultimele sale două volume de poezie. Este vorba de „Mizez pe tăcere” (editura Limes) şi „Călătorie în cerc” (editura Dacia XXI), care au fost prezentate în incinta Bastionului Croitorilor din centrul oraşului transilvănean.

La acest eveniment cultural au luat cuvântul poetul Mircea Petean, directorul editurii Limes, şi Sandra Cibicenco, care a reprezentat editura Dacia XXI.
Pentru mine, drumul la Cluj poate fi considerat unul iniţiatic. Acasă, în Moldova, eram închis într-un cerc şi credeam că sînt liber, dar nu eram” a spus în cuvântul său Victor Teişanu, conform publicaţiei Foaia Transilvană. În cadrul manifestării culturale, poetul dărăbănean a acordat autografe celor prezenţi.

„Aceste volume de versuri continuă din punct de vedere stilistic lirica mea de până astăzi. Ca problematică au în centru imposibilitatea comunicării dintre oameni, raportul poet-societate şi motivul sorţii trecătoare. Revine şi simbolul frunzei, prezent în toate volumele mele de poezie. Am ales Clujul pentru că am copii acolo şi am simţit întotdeauna o apropiere faţă de editura Dacia, la care a publicat profesorul şi mentorul meu Lucian Valea. Astfel, am vrut să merg pe nişte urme ilustre. Pentru mine Ardealul a însemnat o evadare. M-am dus acolo să redescopăr rădăcinile acestui neam, cât şi pe urmaşii mei. Am vrut să le dau un semn copiilor mei că literatura nu are frontiere” a declarat pentru Darabaneni.ro Victor Teişanu.Cele două volume de poezie vor fi prezentate şi la Darabani în a doua jumătate a lunii octombrie, eveniment la care poeţii Mircea Petean şi Lucia Olaru Nenati vor fi invitaţi de onoare. (foto: facebook.com)
     
VIDEO
12:01 pm Miercuri, 21 Septembrie, 2011

4 Comentarii la “Poetul Victor Teisanu a lansat la Cluj doua volume de poezie VIDEO”

 1. thesis writing spune:

  In my opinion he is a very much great poet

 2. ... spune:

  Felicitari domnului Teiosanu !!

 3. C.C. spune:

  Felicitari ! Asteptam cu nerabdare evenimentul de la Darabani sa va felicitam in mod direct;pacat ca Darabaniul nu are o CASA DE CULTURA;ma intreb unde va avea loc un asa eveniment important pentru orasul nostru,tinand cont ca vor fi si oaspeti asa deosebiti???

 4. darabanean spune:

  Tot respectul pentru dumneavoastra domnule Teisanu! Sunteti un OM cu care, noi darabanenii ne mandrim. Felicitari, si sanatate multa!

 5. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


  Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare