Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!

" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Rezultate bune ale elevilor dărăbăneni la concursurile şcolare
Week-endul trecut a avut loc la Botoşani etapa a doua a concursului de evaluare în matematică „Năstăsescu”. Acestă întrecere şcolară a matematicienilor a avut loc la centrul de evaluare al Liceului Teoretic „Nicolae Iorga”. La această fază a concursului şcolar, primul loc la clasa a XII-a a fost adjudecat de eleva Grupului Şcolar Darabani, Amalia Asandului(foto), care a acumulat 70 de puncte. Eleva profesorului Constantin Ceică recidivează în obţinerea rezultatelor foarte bune la concursurile de matematică. La etapa I a concursului „Euclid”, Amalia Asandului a obţinut 80 de puncte şi menţiune, clasându-se pe primul loc la nivelul aceluiaşi centru de evaluare din Botoşani. În aceeaşi ordine de idei, elevii dărăbăneni au obţinut punctaje foarte bune şi la concursul „Cangurul Lingvistic”, la limba engleză:
Clasa a IV-a: Beţianu Alexandra 172,75 pct.
Clasa a V-a: Vicliuc Mihaela Gabriela 142,5 pct.
Clasa a VI-a: Rotariu Valentina 166,25 pct.
Clasa a VII-a: Bichir Georgiana 218,75 pct.
Clasa a VIII-a: Bordeianu Adrian şi Nazare Teofan 221,75 pct.
Clasa a IX-a: Gucianu Diana Mădălina 187,75 pct.
Clasa a X-a: Nazare Mihail 165 pct.
Clasa a XI-a: Rotariu Bogdan 157,5 pct.
Toţi sunt elevii Grupului Şcolar Darabani.
Eleva Şcolii Generale Bajura, Barbacariu Oana, a obţinut la acest concurs 154,25 pct.(C.I.B.)
7 Comentarii la “Rezultate bune ale elevilor dărăbăneni la concursurile şcolare”

Dărăbănenii se pot mândri cu încă un academician ”Gândul și sufletul meu se leagă…”
Bravo celor care aduc cinste liceului... Bv elevei Asandului Amalia despre care am auzit numai laude!
felicitari elevilor. totusi, in text s-a strecurat o greseala care poate manipula opinia publica. ar fi fost necesar, pentru o informare corecta, sa se mentioneze si care sunt punctajele maxime in cadrul acestor concursuri. cand zici 172 din 200 inseamna cu adevarat o performanta, daca zici 172 din...1000 nu mai inseamna asa de mult. asteptam clarificari.
Bravo Amyy>:D< Sa ne traiesti!!:*
Bravo Amalia!!!
bravo tie iubita mea draga si frumusica .
Foarte frumos stearsa tabla !
Punctajul maxim este de 200 puncte, la care se adaugă 40 puncte pentru cei care bifează răspuns sigur şi nu greşesc la cele 40 de întrebări. La clase de liceu sunt 250 maxim puncte.
Ultimele articole
Darabaneni.ro a discutat cu Rareș Mandache, elevul dărăbănean care a obținut Premiul I la Olimpiada Națională de Istorie, cea mai mare performanță a învățământului dărăbănean. Adolescentul ne-a mărturisit că mama sa a rămas fără cuvinte în momentul în care a primit vestea rezultatului său la olimpiadă, încă nu e decis la ce liceu va merge, și le mulțumește tuturor celor care l-au susținut în obținerea acestui rezultat istoric. ... continuare »
Originar din Bârlad, Ionel Bichir a ajuns în 1977 la Darabani, unde a predat matematica patru decenii, dar mai ales bunul simț și omenia. Un romantic incurabil, matematicianul a scris mai multe volume de poezii, din suflet și pentru suflet. De asemenea, a realizat o colecție impresionantă de picturi și sculpturi și era un șahist foartebun. Ionel Bichir este un simbol al Darabaniului, orașul pe care l-a iubit atât de mult și unde își va dormi somnul de veci. ... continuare »
Andreea-Teodora Pînzariu a împlinit astăzi 17 ani. Fotbalista descoperită de actualul director al Școlii Gimnaziale ”Leon Dănăilă”, prof. Ovidiu Ștefănucă, a câștigat tot ce se poate până în prezent cu FC Universitatea Olimpia Cluj și joacă în atacul echipei naționale de tineret a României, antrenată de Ion Marin. Andreea, astăzi este ziua ta. La mulți ani! Credeai, atunci când ai început să joci fo ... continuare »
Constantin Martiniuc s-a născut pe 28 februarie 1954, în comuna Santa Mare, pe malul Prutului. A fost student al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, iar în anul 1978 a predat primele lecții de fizică la Liceul din Darabani. A fost poate, unul dintre cei mai fideli profesori ai liceului, pe care l-a condus și în calitate de director între anii 1999-2001, predând doar la această unitate de învățământ până când a ieșit la pensie, în anul 2019. A ... continuare »
Subcarpați, Zdob și Zdub, Doru și Andrei de la The Mono Jacks, Dan Byron și Mircea Baniciu sunt între artiștii care urcă în acest an pe scenele Zilele Nordului, la ultimul festival al verii, în Darabani, cel mai nordic oraș din România. În perioada 27-29 august Scena Conac găzduiește în fiecare seară concerte acustice, spectacole de teatru și proiecții de film, iar Poiana Teioasa show-uri Subcarpați, Zdob și Zdub, Baba Dochia, The Kryptonite Sparks, Melting ... continuare »