Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Rezultate bune ale elevilor dărăbăneni la concursurile şcolare

Week-endul trecut a avut loc la Botoşani etapa a doua a concursului de evaluare în matematică „Năstăsescu”. Acestă întrecere şcolară a matematicienilor a avut loc la centrul de evaluare al Liceului Teoretic „Nicolae Iorga”. La această fază a concursului şcolar, primul loc la clasa a XII-a a fost adjudecat de eleva Grupului Şcolar Darabani, Amalia Asandului(foto), care a acumulat 70 de puncte. Eleva profesorului Constantin Ceică recidivează în obţinerea rezultatelor foarte bune la concursurile de matematică. La etapa I a concursului „Euclid”, Amalia Asandului a obţinut 80 de puncte şi menţiune, clasându-se pe primul loc la nivelul aceluiaşi centru de evaluare din Botoşani. În aceeaşi ordine de idei, elevii dărăbăneni au obţinut punctaje foarte bune şi la concursul „Cangurul Lingvistic”, la limba engleză:


Clasa a IV-a: Beţianu Alexandra 172,75 pct.
Clasa a V-a: Vicliuc Mihaela Gabriela 142,5 pct.
Clasa a VI-a: Rotariu Valentina 166,25 pct. 
Clasa a VII-a: Bichir Georgiana 218,75 pct.
Clasa a VIII-a: Bordeianu Adrian şi Nazare Teofan 221,75 pct.
Clasa a IX-a: Gucianu Diana Mădălina 187,75 pct.
Clasa a X-a: Nazare Mihail 165 pct.
Clasa a XI-a: Rotariu Bogdan 157,5 pct.
Toţi sunt elevii Grupului Şcolar Darabani. 
Eleva Şcolii Generale Bajura, Barbacariu Oana, a obţinut la acest concurs 154,25 pct.(C.I.B.)       6:19 pm Miercuri, 23 Februarie, 2011

7 Comentarii la “Rezultate bune ale elevilor dărăbăneni la concursurile şcolare”

 1. Ciurdea Adelina spune:

  Bravo celor care aduc cinste liceului... Bv elevei Asandului Amalia despre care am auzit numai laude!

 2. adi spune:

  felicitari elevilor. totusi, in text s-a strecurat o greseala care poate manipula opinia publica. ar fi fost necesar, pentru o informare corecta, sa se mentioneze si care sunt punctajele maxime in cadrul acestor concursuri. cand zici 172 din 200 inseamna cu adevarat o performanta, daca zici 172 din...1000 nu mai inseamna asa de mult. asteptam clarificari.

 3. Hapliuc Ioana spune:

  Bravo Amyy>:D< Sa ne traiesti!!:*

 4. daniel spune:

  Bravo Amalia!!!

 5. Balan Bogdan spune:

  bravo tie iubita mea draga si frumusica .

 6. cLaR spune:

  Foarte frumos stearsa tabla !

 7. RASPUNS spune:

  Punctajul maxim este de 200 puncte, la care se adaugă 40 puncte pentru cei care bifează răspuns sigur şi nu greşesc la cele 40 de întrebări. La clase de liceu sunt 250 maxim puncte.

 8. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


  Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare