Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

darabanean condamnat

Dărăbănean trimis după gratii după ce a fost condamnat la doi ani și două luni de închisoare

Marti, 14 Mai, 2019

La data de 12.05.2019, poliţiştii dărăbăneni au identificat un bărbat de 34 de ani, din oraşul Darabani, pe numele căruia instanţa de judecată a emis un mandat de executare a pedepsei privative de libertate prin care acesta a fost condamnat la doi ani și două luni închisoare, pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și furt calificat. Bărbatul a fost reţinut şi escortat la Penitenciarul Botoşani în vederea ...  continuare »

Fara comentarii »

Dărăbănean trimis după gratii după ce a fost condamnat pentru conducere sub influenţa alcoolului

Marti, 20 Iunie, 2017

La data de 19.06.2017, poliţiştii oraşului Darabani au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoare, emis de Judecătoria Dorohoi pe numele unui bărbat de 28 de ani, din oraşul Darabani. Persoana în cauză a fost condamnată la 8 luni şi 204 zile de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Bărbatul a fost condus la Penitenciarul Botoşani, în vede ...  continuare »

Fara comentarii »

Darabanean urmarit national, capturat cu ajutorul politistilor suceveni

Marti, 10 Septembrie, 2013

La data de 09.09.2013, în urma cercetărilor desfaşurate de poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale-IPJ Botoșani, s-a stabilit că S. Ioan de 31 ani, din oraşul Darabani, pe numele căruia exista emis din data de 16 iulie a.c., un mandat de executare a pedepsei de 3 ani închisoare pentru furt calificat (persoana sustrăgându-se punerii în executare a mandatului), se afla pe raza comunei Mitocul Dragomirnei, judeţul Suceava. Cu sprijinul poliţiştilor ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare